Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

900 euro odlozylam w tym miesiacu

Polecane posty

Gość gość

a wy ile mozecie odlozyc , ja mniej wiecej tak odkladam 900 -700 euro co miesiac , zalezy jak duzo mam w dany miesiac oplat

Gość gość
Ja tam odłożyłem całą wypłatę....., ale zaraz trzeba będzie wydawać. :classic_cool:

Gość prawictwo pospolite 137
ja w tym miesiącu nie odkladam nic , bo nigdy nie pracowałem i nigdy nie byłem w urzędzie pracy i nie byłem zainteresowany pracą

Gość gość
Przecietny Polak to zarabia na miesiac 300 euro heh

Gość gość
Przy okazji wyborów byliśmy w Polsce i maz postanowił ze zrobimy zakupy,w sklepie uznalismy ze się nie opłaca bo u nas wszystko taniej :o kupilismy tylko polskie wędliny . Nie dość ze w Polsce się zarabia mniej niż na zachodzie to jest wszystko droższe :o

Gość gość
Prawda :o

Gość gość
Ja 9 zeta :)

Gość gość
Odkładam ok 400 funtów miesięcznie, niedługo kupuje nieruchomość na wynajem. Polska to skansen dla starych ludzi.

Gość gość
Czytalam ze nawet byla gdzies propozycja pracy przy wykladaniu towaru za zlotowke:o Polska to dziwny kraj Moja rodzina w Polsce mysli ze jestem strasznie bogata a ja zwykla klasa srednia , oni bogatych nie widzieli

Gość gość
Nie idzcie do urzedu pracy tylko pobierajcie renty z zus bo frajerzy pracuja. I przeciazcie system polaczkowy by zbankrutowal

Gość gość
myslicie ze za 20 lat minimalna Polska wyplata bedzie 1400 euro ? czy nie dojdzie do takiego pulapu

Gość gość
kocie to gratuluje- fantazji

Gość gość
No niestety u nas jest drogo w porównaniu do zarobków, ale nic nie zastąpi własnie polskich wędlin, chleba itp. Ja mieszkalam trochę w Niemczech i Holandii i jedzenie tam to tragedia. Wędliny bez smaku i zapachu, w NL dania w restauracji jakieś mdłe, bez wyrazu, bez przypraw... dobrze, że są polskie sklepy, można mieć jakąś namiastkę polskości. Gdyby nie kasa, w życiu bym nie wyjechała, chyba, że na wakacje pozwiedzać.

Gość gość
i tu sie zgadzam

Co do Holandii potwierdzam. Przyszło mi tam żyć przez 3 lata, słabe jedzenie i słabe zarobki. Jeśli ktoś myśli o emigracji polecam Australię, wyprowadzam się tam pod koniec czerwca jak tylko zakorzenię w pełni firmę. Na tyle zwiedzonych przeze mnie miejsc jest to dla mnie najlepsza opcja.

Gość gość
co taki "bysnesman" robi na kafeterii ??

Aktualnie się regeneruje po mocno zakrapianej imprezie i nie mając siły na nic, udzielam się tu namiętnie :-D

Gość gość
aaa to jestes usprawiedliwiony

Gruby czarny kocie- a ty to sam nie wiesz co tak dokladnie robisz, bo albo sie zakorzeniasz albo zegenerujesz wkoncu ?