Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MłodaPolka

Zawiść

Polecane posty

Dlaczego tak jest ze my ludzie widzimy wszedzie tylko dobra materialne? Dlaczego nie mozemy zyc indywidualnie, nie zwazajac jacy sa inni ludzie, nie biorac przykladu. Najlepiej nie patrzec w******** telewizor. Dlaczego nie zyjemy ze soba w zgodzie? Dlaczego niszczymy nasza planete nie dbamy o nia ? przeciez to jedyne co mamy napewno co jest tylko dla nas, szaczunek dla natury to pierwotne jest sedno. Dlaczego nie dostrzegamy tego co naprawde jest piekne w zyciu? Spalic te siedzlisko baranow a ich zamknac w klatce niech poczuja jak czuje sie malolat ktory zostaje zamkniety za to ze chcial miec co jesc! dlaczego myPolacy nie zrobimy czegos by w tej Polsce bylo lepiej przeciez to nasz kraj nie tych zapchlonych politykow! Gdybysmy tak wszyscy przed bialym domem ustali w obronie naszych praw, kraju solidarnosci sprawiedliwosci.. ehh ale ludzie sa obojetni dlaczego? Czy jest ktos taki madry zeby na te pytania odpowiedziec? dlaczego nie widzimy nic po za czubkiem wlasnego nosa?

Gość gość
jakaś nawiedzona przyszła na kafe

Mam wrazenie ze jestes bezwartosciowym czlowiekiem ktory widzi tylko swoje dobro :) Idź do diabła, wole byc nawiedzona niz byc taka jak wiekszosc ludzi :) WARTO SIE WYROZNIAC :)

Gość gość
jasne ze warto, PIS też się wyróżnia ale czy to już nie dewotyzm?!

Gość MłodaPoIka
Jestem dziewicą i moje dziewictwo ofiaruję Bogu. Pójdę do klasztoru.

Gość gość
właśnie że ten DZIEWICO

Gość gość
Najpierw oddasz Bogu a potem księdzu.

Gość gość
Ksiądz jest przedstawicielem Boga na tym łez padole.