Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy prawdziwy przyjaciel ...śmiałby sie ..

Polecane posty

Gość gość

śmiałby sie z naszej wagi, gdybyscie przytyły??? Czy dogadywanie komuś i nabijanie sie w towarzystwie innych(zawstydzanie), np. ten"przyjaciel " mowi ci, nie zmiescisz sie w te drzwi, albo ale jestes wielka jak statua wolnosci i sie z ciebie smieje przy tym, czy tak zachowuje sie prawdziwy przyjaciel? czy prawdziwy przyjaciel mowi, "nie biegaj i tak nie schudniesz"? rozumiem, ze jesli waze za duzo, ktos mi zwraca uwage, ale w odpowiedni sposob i czy raczej nie chciałby mi pomoc po prostu bez nasmiewania sie, tylko udzielajac rad jak schudnac...??

Gość gość
?

Gość gość
a gdy zwrociłam jej uwage, ze nie zycze sobie takich zartow na moj temat, wiecie co zrobiła?wsciekła sie i napisała, ze nie mam dystansu do siebie, ze jej znajomi znaja sie na zartach takich(czyli nabijanie sie z wygladu innych), ze nie jestem spełniona finasowo i zyciowo dlatego to odbiera mi godnosc:) haha , ZE ona w razie czego zachowa mojego smsa , bo sa odpowiednie poragrafy na bezpodstawne oskarzanie kogos o cos(czyli moje oskarzanie jej, ze sie ze mnie nasmiewa)....chora osoba.

Gość gość
czy to warta swieczki znajomosc?

Gość gość
Olej ja nie jest warta Twojej przyjazni. Przyjaciel to ktos przy kim mozemy sie czuc swobodnie, a ona widze ma jakis problem z Twoim wygladem. Tylko Cie w kompleksy wpedzi, uciekaj jak najdalej.

Gość gość
moze ja jestem przewrazliwiona?

Gość gość
Kiełbasa już trolujesz?