Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie byłam rasitką ale teraz jestem

Polecane posty

Gość gość

To jest straszne im dłuzej mieszkam we Francji tym czesciej mysle o tym jak baardzo nie nawidze Arabów :(

Gość gość
codziennie pracujesz na Placu Pigalle?

Gość gość
nie mieszkam w Paryżu i nie o tym jest temat

Gość gość
Tak naprawdę większość imigrantów we Francji to Tuaregowie (rdzenna ludność algierska). Ale jest też dużo Arabów, z Maroka i Syrii. Budują meczety, rozmnażają się, żerują na systemie socjalnym, do czasu do czasu dokonują honorowych zabójstw przed poderżnięcie komuś gardła. Ponoć planują że już wkrótce flaga francuska na Pałacu Elizejskim zostanie zastąpiona flagą Państwa Islamskiego.

Gość gość
jak mieszkasz we Francji to pewnie znasz seks francuski czy do buzi

Gość gość
Głupi Francuzi wpuszczają ich jak debile jakieś, a pózniej płaczą , zę to emigranci z EU im niszczą kraj

Gość gość
Arabom jest cięzko zrozumieć że kiedyś byli niewolnikami Francuskim, przez te rozpłodowe króliki upadnie cała gospodarka Fr. Nie potrafią rządzić u siebie nie maja nic a tu chcą żeby każdy uważał ich za mądrych a są za murzynami 1000 lat

Gość gość
cieszę się , że w Pl nie ma takich pomocy od rządu jak np. we Francji czy Niemczech przynajmniej nie mają po co do nas przyjechać. Chociaż pomoc we Fr juz się kończy w zeszłym roku głupie becikowe prawie 1000 e dzisiaj 360e :D

Gość gość
Jest mi wstyd za Polaków którzy chodzą brudni i smierdzacy alkoholem z tobołami na plecach bo nawet arabusy się z nas przez to smieja

Gość gość
Tez tu mieszkam, zwroc uwage jak nastroje sie zmieniaja (coraz wiecej popiera FN, rasizm wsrod rdzennych Francuzow jest coraz bardziej jawny. A historii o tym, ze obarczaja za cos migrujacych z UE nie slyszalam.

Gość gość
Obarczają bo nie mogą jawnie powiedzieć, że chodzi im o Arabów wiec mowia ogolnikowo.

Gość gość
Ale jak anglicy maja dosc polaczkow, brudasow, ktorzy siedza na socjalu no to juz inna sprawa hahahah. Polacy to jednak dziwny narod!

Gość gość
Każdy wie, że Polaki to araby Europy. Którego kraju UE tylu wyjechało i czerpią profity z socjali jak ostatnie kloszardy?

Gość gość
Zgadzam sie. Wykopac polakow z anglii, niemiec, francji i innych krajow. Jeden Niemiec, nie wiedzac, ze jestem Polka, nazwal Polakow hindusami Europy. Cos w tym jest! Sami nie tolerujemy arabow, ale jak ktos nas nie toleruje to juz jest wielkie halo. Cieszcie sie, ze Polska nie jest dla arabow tak atrakcyjnym krajem. Wiekszosc z nich ma lepsze warunki zycia w swoim kraju niz my mamy w Polsce.

Gość gość
Nie porównuj Polaków do Arabów :O znam wielu Anglików i żaden z nich nie ma nic do Polaków, ale do Hindusów czy Arabów owszem Btw też żyłam we Francji, ale na szczescie to już za mną. Też stałam sie rasistką przez zycie tam - Arabowie to wstrętny naród, takich cwanych, agresywnych i leniwych ludzi nie widziałam jeszcze nigdzie. W dodatku mają do wszystkiego roszczeniową postawę, wszystkiego im za mało, tylko daj daj i daj, a sami w zamian nic. Najgorsze jest to, ze na typowej francuskiej ulicy ok 50% osób to imigranci z połnocnej Afryki :(