Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lis vs Kukiz

Polecane posty

Gość gość

Czytam artukul na GW i dowiaduje sie ze t.lis "malo z krzesla nue spadlem jak zobaczylem sondaz" sondaz odnoscie tego komu Polacy ufaja najbardziej kukiz z wynikiem 53 % pokonal komora i dude lis nie moze tego najwidoczniej przelknac bo w oczach kukiza jest zerem co mozna bylo uslyszec w wywiadzie z kukizem odnosnie potraktowania przez lisa i karolaka kingi dudy Boze jak ja nienawidze lisa te nazwisko ma chyba nie bez powodu jak jego slowa o zaufaniumaja sie dojego wiarygodnosci nie ma chyba drugiego dziennikarza tak partyjnego jak on! Zero obiektywizmu koles zarabia 10 tysiecy plus zarobki zonya jest taki "tani" zeby polakomic sie ododatkowy kesz z kryptoreklam poweraid marlboro ten czlowiek kiedys mial jakas wartosc albo bylem zbyt mlodyzeby zrozumiec co mowi obecnie nie mam za grosz szacunku do niego mam nadzieje ze jego program zniknie z antrny bo jest to tuba propagandowa po przesaczona manipulacjami ... cieszy mnie postawa politykow bojkotujacych jego program nie jestem za pisem nie jestem za jowami ale jestem za kukixem zmiana jakakolwiek wierze w jego slowa kiedy powiedzial ze nie da sie go kupic jak podojdzie do wladzy na jesien to powiedzcie papa do pl lasow...

Gość gość
100% prawdy:)

Gość gość
Lis to 'resortowe dziecko' ojciec ubek, matka cenzorka w PRLu tak samo Wojewódzki ojciec prokurator za PRLu

Gość gość
I towarzysz monika "stokrotka" bez kropki nad I

Gość POLSKA GOLA
Resortowe bachory pod mur i rozstrzelac! Jakim trzeba b yc lemingiem bezmozgowcem by jeszcze wierzyc TVN i radiu zet??? Nawet Weiss uciekl z TVNu.

Gość gość
Nie mowie ze Pis to najlepszy wybor ale oprocz kukiza mozliwe ze jedyny z mozliwych zwolennicy PO maja wyprane mozgi jak slysza o pis to odrazu widza walenie do drzwi i krzycacego ziobre ze doktor g. Juz nikogo nie zabije! Czyli- totalna manipulacja w mediach ktore byly od zawsze przesiakniete komuna jeden przypadek ico poza tym?! Od 8 lat jak zadzi PO przestaliscie ogladac panstwo w pansteie??? Sprawe dla reportera??? Tylko nikt nie mowi ze system aparat wladzy jakim jest skarbowka od 8lat wykancza x osob dziennie doprowadzajac do bankructwa nikt tego nie wiaze z rzadami Po ciemny narod jesli PO wygra na jesien trzeba stad s .... c i ty szybko dzisiaj slowa belki w gw"gdyby nie pieniadze z ofe Polska bylaby w zapasci gospodarczej" czytac - gdybysmy nie ukradli wam 160mld zl krajbylby juz bankrutem ale jestescie frajerami i mozemy was dymac w doopke... a teraz idziemy po lasy !

Gość gość
Up