Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego teraz wymyśla się takie durne seriale

Polecane posty

Gość gość

głównie o zombie, wilkołakach, wampirach i wszyscy się tym podniecają, jakieś scince fiction itp. nie ma co oglądać prawie... ja tego nie ogarniam, obejrzałabym jakiś zwyczajny serial, obyczajowy z elementami komedii, dramatu, z ładnymi krajobrazami z czymś fajnym, pozytywnym, moze cos kryminalnego, ale nie gdzie leją się po mordach, a teraz wszędzie horrory, thillery, science-fiction, wszystkie takie mroczne, smutne, posępne aż się żyć odechciewa, ja nie lubię takich a moi znajomi tylko takie oglądają. Znacie coś fajnego, pozytywnego,a le nie głupiego? Polacy krytykują swoje seriale, ale te zagraniczne wcale nie lepsze. Próbowałam oglądać HOC, ale posępnośc tego serialu mnie skutecznie zniechęciła.

Gość gość
"Sami Swoi" stare, ale zawsze poprawiają mi humor. "Borat" . Seriali nie cierpię, horrory uwielbiam.

Gość gość
Sami swoi to film, ogladałam i jest ok, ale chodzi mi o seriale, także, żeby coś poogladac odcinkowego i raczej nowego, bo stare seriale z lat 90 to znam sporo, wtedy były seriale, z klimatem a jakimś rozmysłem, wzruszające, trochę sielskie. Teraz wszystko sztuczne i posępne. Wystarczająco mam problemów w życiu żeby jeszcze dołowac się serialami i ogladać jakieś trupy, zombie i inne.

Gość gość
up, up, macie może jakieś propozycje fajnych, niebanalnych seriali? moze takie istnieją jednak?

Gość gość
up up up