Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na PiS głosują

Polecane posty

Gość gość

Zwolennicy byłego PZPR. Tylko oni nienawidzili demokracji i społeczeństwa obywatelskiego.

Gość gość
nie zwracajcie na mnie uwagi płacą mi 50gr od posta oczerniającego PiS :classic_cool:

Gość gość
Ciężkie jest życie wyznawcy Tuska Boi się PIS-u, boi się Ruska Mina Prezesa tak go przeraża, że pędem musi biec do lekarza A u lekarza zmartwienie nowe Twarze pacjentów... antypaństwowe Wciąż narzekania - recepty, leki... To wina Tuska, chore kaleki? Mędrzec Wałęsa bije na trwogę To PIS mu ciągle podkłada noge! TO "Solidarność" - pałować trzeba Biedny nasz Donald pójdzie do nieba! Więc chowa głowę w płachtę "Gazety" A tam fatalne wieści niestety Chcą protestować - zmartwienie nowe Hydra faszyzmu podnosi głowę! Boi się marszu Pani Środa AŻ Żakowskiego jeży się broda Profesor Nałęcz "bulem"przejęty Ten Lud Smoleński - cóż to za męty! Więc w TOK FM-ie na odsiecz bieży: Wołek wraz z Lisem, Pan Urban Jerzy Pan Politolog, ksiądz z "Tygodnika" A strach wciąż rośnie, wcale nie znika! Wraca do domu w samochód wsiada Skręca na stację - tam znów ktoś biada Patrzy na licznik - zmartwienie nowe Ceny benzyny ... antyrządowe! Nie wie co myśleć, w głowie ma zamęt Autorytetów gniecie go lament "Jak się ocalić? Kto mi podpowie? Wiem już!" - i włącza... "Szkło kontaktowe"

Gość gość
Ściana wschodnia, wykształcenie podstawowe, "katolicy", wierzący w teorie spiskowe, antysemici, nacjonaliści podatni na populistyczne hasła lubiący marsze z pochodniami. Bez "wroga" są nikim, zero życia, zero sukcesów.

Gość gość
:)