Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 32 lata i stawiam na sobie krzyzyk nie bedzie meza dzieci nic nie bedzie

Polecane posty

Gość gość
do 32latki, ktora ma wszystko swietne od figury po wyksztalcenie - wybacz, ale klamiesz, a raczej masz zbyt wysokie mniemanie o sobie. Piekne kobiety nie musza szukac facetow, bo faceci sami je znajduja. Zawsze znajda sie mezczyzni, ktorzy beda o taka kobiete zabiegac. Nie ma czegos takiego, ze kobieta jest piekna, cudowna i wszyscy ja omijaja z daleka. Facetow nie obchodzi wyksztalcenie kobiety, a jej wyglad, taka prawda. Mozesz miec beznadziejny charakter, ale jak jestes piekna, to jestes wygrana. xxxx nie masz racji, bo własnie jest na odwrót, te brzydkie i grube już dawno wyszły za mąż, mam kilka takich koleżanek ze szkoły więc wiem, są naprawdę nieatrakcyjne a męża mają; jedna jest wręcz obleśna, roztyła się po ciązy i ślubie i wygląda jak stara gruba baba, ale MEZA MA.

Gość gość
Ja mam zwyczaj nie wierzyć w to co czytam i tu również mam wątpliwości czy autorka i inne kobiety piszą szczerze. Jestem singlem, dwoiłem się i troiłem żeby spotkać wolną, miłą i ładną kobietę. Nie dało się więc odpuściłem. Teraz jak czytam że kobieta pisze o sobie że jest ładna, miła i samotna, to po prostu nie wierzę. Takich nie ma.

Gość gość
ale , co zagadales do kazdej wolnej i pieknej z setek kobiet w Posce? raczej nie, wiec nieuogolniaj

Gość gość
wiecie co.. to jest na takiej samej zasadzie jak z szukaniem pracy. szukam pracy, wybieram sobie oferty i rozsyłam setki CV - zainteresowani pracodawcy oddzawniają lub odpisują, z tego co sie odezwie, wybieram najlepszą propozycje. z facetami podobnie - jak sobie nie upatrzysz i nie zrobisz żadnego kroku w jedną strone, to nie znajdziesz. tak więc proponuje pisać, pisać, pisać do wielu facetów na fejsie, odzywać się do wielu w realu, niby przypadkiem, neutralnie, o co kolwiek - ośmielić się zadziałać w tą strone i wszystko będzie OK!:)

Gość gość
Moze sam nie jestes Adonisem i powinienes opuscic poprzeczke co do wygladu.

Gość gość
gość dziś Samotne kobiety, tj samotne od długiego czasu, mają już zwichrowaną psychikę i to widać już po kilku minutach rozmowy. Czasem wystarczy po prostu spojrzeć jak się zachowują. xxxx co masz na mysli? czym sie takie wyrozniaja w zachowaniu i rozmowie?