Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o przystojnych facetach którzy mają grube żony

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
ze sa zaslepieni,gruba zona im zaslania piekne i szczuple kobiety!

Gość gość
Ze powinni natychmiast sie rozwieśc

Gość gość
Też tak myślę. Przystojni faceci powinni mieć szczupłe i młodsze żony

Gość gość
ze sie mecza w takim malzenstwie

Gość gość
nikt nie chce spasionej swini za zone i kazda zona by chciala byc szczupla

Gość gość
Skoro sami wybrali sobie gruba kobietę na żonę, to nie rozumie tych waszych komentarzy. Mają to co wybrali, więc można im tylko pozazdrościć szczęścia i miłości

Gość gość
nie widuję takich

Pewnie gdy się zenili kobieta była szczupła, często tak jest, ze w małżeństwie żony o siebie już nie dbają

Gość gość
Oj tam, może was to zdziwić, ale nie każdy dobiera sobie partnera wg jakiejś obiektywnej atrakcyjności fizycznej. Mnie np facet musi jakoś pociągać, ale chociaż jestem ładna i podrywaja mnie i przystojni to czasem wybieram przecietnych, moje koleżanki nawet sie dziwia czemu wybrałam tego,a nie tamtego, a dla mnie facet poprostu nie musi być typowym przystojniakiem, poza tym kreca mnie starsi ode mnie nawet o 20 lat i z takim teraz jestem co tez sie spotyka z niezrozumieniem, ale szczerze mam to w d***e

Gość gość
Myślę że nie liczy się dla nich wygląd tylko osobowość

Gość gość
Wyglad zawsze sie liczy, ale może ta grubasza dziewczyna w czyms ich pociaga nie tylko osobowoscia, ale i wygladem, na to skladaja sie rozne cechy. Np wg mnie facet musi miec " to cos", ale wcale jak adonis nie musi wygladac, musi sie podobac mnie i tyle,a opinie koleżanek mam naprawde gdzieś. Nieraz słyszałam ,że czemu zerwałam z tamtym, a wybrałam ich zdaniem gorszego z wyglądu, ale mnie akurat pociagał bardziej ten drugi

Gość gość
ja mam znajomą, która ma 30 lat a tak się roztyła po ciąży i ślubie (slub brała bardzo wcześnie, chyba 20 lat miala), że wygląda na 50 lat, gruba, twarz opuchnieta wielka, no po prostu taka baba, wygląd takiej ciotki, zero kobiecości, krotkie wlosy. I też się zastanawiam co ten mąż w niej widzi, czy ona go jeszcze pociąga.

Gość gość
nic nie myślimy ale o tobie to myślimy ze jesteś żałosna i cię nikt nie chce skoro wpieprzasz się obcym ludziom do ich małżeństwa

Gość gość
Moj maz absolutnie nie nalezy do przystojnych i ladnych .ma twarz w bliznach po tradziku jest niski itp.ale Charakter !jest czuly opiekunczy super tata i pracowity .jestem szczesliwa ze go mam ,a co mysla inni w ogole mnie nie obchodzi! Jest lepszy öd kazdego wyglaskanego przystojniaka za ktorym uganiaja sie laski i jest zakochany sam w sobie...

Gość gość
Jeśli się kobietę kocha to zawsze widzi się w niej to coś. Jeśli przytyje to nic nie zmienia, dalej jest tą kochaną osobą. Czy to tak trudno zrozumieć ? Nie kocha się tylko za ciało, tylko po mimo wszystko. To jest ta i koniec, nie zmienisz jej na inną tylko ze względu na ciało.

Gość gość
Polskie pary dobierają się na zasadzie korzyści a nie tego czy mu się podoba czy nie. Niestety 95% par nie maja zgodnego pożycia, nawet się nie lubią. Wina jest brak pieniedzy i empatii. Chcą po prostu się wzbogacić na małżeństwie. Prawie nie znam nikogo kto jest ze sobą z miłości. Jak rozmawiam z koleżankami to aż włos się jeży na głowie co opowiadają na mężów a mężowie sie puszczaja przy pierwszej lepszej okazji

Gość gość
I bardzo dobrze, miłość jest cenna to rzadkość. Po co mają ją mieć idioci, zresztą i tak by jej nie mieli bo są idiotami. Niech się zapchają kasą, a wszelkie braki miłości niech zastępują kasą, wyjazdami, samochodami. Na nic więcej ich nie stać. Aż do momentu, kiedy wreszcie daj boże wypowiedzą sakramentne, mam wszystko, a tak naprawdę nie mam nic. To jest dopiero bieda umysłowa.

Gość gość
To jest urocze kiedy idzie przystojny facet z trochę grubszą kobietą, trzyma ją za rękę, widać że kocha. Mało jest takich, przy innych lalusiach kobieta boi się o każdy kilogram.

Gość gość
Oni nie sa przystojni :D Dla tych grubych swin sa . Naturalna selekcja .

Gość gość
Ja znam dwie takie pary. W obydwu faceci są w miarę przystojni, powiedzmy 7/10 w skali, a ich kobiety są grube. I to nie grube, że rozmiar 40, tylko takie naprawdę XXL... Są to młodzi ludzie, zaraz po 30-stce. Obie dziewczyny były grube przed ślubem, wiem, bo znam jedną ze szkoły, a druga to dalsza znajoma, też z mojego miasta. Jedna jest z twarzy ładna, potrafi się ubrać, uczesać, umalować itd. Druga jest w ogóle zaniedbana, poczochrane włosy, odrosty na pół głowy, ciuchy ma jak moja babcia. A i ich faceci są szczupli. Nie wiem, może oni mają taki fetysz, że lubią grube, może to ich pociąga?

Gość gość
moze mają beznadziejny charakter? albo kiebieta ma super charakter? z ladną buźką nie pogadasz

widocznie nie mieli drygu do kobiet. widzialem bardzo wielu przystojnych w mojej ocenie facetow z kiepskimi z wygladu kobietami.

Gość gość
Selekcja, facet zostaje z kobietą z którą dobrze się czuje. W końcu najbardziej chodzi o charakter. Dla innych może być brzydka, dla niego piękna.

Gość Komisaż Ryba z Na Wspólnej

Dużo częściej można spotkać ładne zgrabne szczupłe kobiety idące za rękę ze jakimiś bearsami i innymi brzydkimi grubasami.

Gość Gosc

Nie widuje przystojnych mezczyzn 

Gość (✷‿✷)

Duże jest piękne!