Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 3500 netto to duzo czy malo

Polecane posty

Gość gość

Jak na 2 lata po studiach?

Gość gość
dosc sporo, w malych firmach - nawet w duzych miastach - ludzie pracuja w biurze za 2 tysiace netto

Gość gość
a 1286 zł netto to mało czy dużo?

Gość gość
Sobie lepiej odpowiedz co musisz w swojej pracy wykonać. A ogólnie to tyle powinniśmy wszyscy zarabiać na te warunki cenowe, które tutaj w naszym pięknym kraju mamy:)

Gość gość
ja bym sie cieszyla z 2500 zł netto.

Gość gość
mało i nie dlatego, że zarabiam bóg-wie-ile, ale właśnie dlatego, że mam ok. 3500 i ledwie mi wystarcza na egzystencję, bo życiem to trudno nazwać :o

Gość gość
mało i nie dlatego, że zarabiam bóg-wie-ile, ale właśnie dlatego, że mam ok. 8500 i ledwie mi wystarcza na egzystencję, bo życiem to trudno nazwać :o Skąd brać na nowe markowe buty, ubrania, na podróże, na obiady w eksluzywnych restauracjach, na fryzjerów, spa, salony piękności, skąd brać na paliwo do mojego palącego jak czołg Ferrari. To nie życie :o to wegetacja :o

Gość gość
To sobie pomysl co bys zrobil jakbys mial najnizsza krajowa i nie pierdziel. I wlasnie dlatego w Pl nigdy nie bedzie lepiej. Nawet jak najnizsza zrobia na 3000 zł to i tak ludzie beda pisoczyc ze mało. CHORY KRAJ tu sie nikomu nie dogodzi. Ps": To nie jest mało. Ty jestes rozrzutny poprostu.

Gość gość
3500 tez mam tyle ze ja mam czesc domu u rodzicow, zarcie praktycznie wszystko wiec te 3500 zostaje mi tylko na d***** i inne wydatki. I to jest bardzo duzo.