Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiktoriai

nie wiem czy mam wybrac kobiete sponsora czy mezczyzne sponsora

Polecane posty

co sadzicie? nie jestem bi, ale w gruncie rzeczy to moze byc ciekawe doswiadczenie

Gość gość
W głębi duszy jesteś biseksualna. Większość kobiet tak ma. Jeżeli będziesz miała wybór, wybierz kobietę. Będziesz musiała jedynie zrobić jej palcówkę a potem minetę :)

Gość gość
nie, nie każda kobieta jest bi. ani nawet nie większość. bawią się w macaki czy całowanki, ale seksu się brzydzą - to nie jest bycie bi.

Gość gość
Brzydzą się, ponieważ kulturowo wyrobiono w nich psychiczną blokadą. Ale to sztuczna blokada. Rodzaj kagańca. Po jego zdjęciu, kobieta przeważnie nie ma żadnych oporów przed seksem z drugą kobietą. Trzeba tylko im na to pozwolić. Uwolnić je.

Gość gość
piertolenie. to samo można by było powiedzieć o facetach. daruj sobie tą genderową gadkę. u kobiet po prostu ta bliskość emocjonalna miedzy sobą (przytulanie, całowanie itd.) jest większa niż u facetów, ale nie seks.

Gość gość
Pragnienie bliskości emocjonalnej bardzo łatwo przetworzyć na relację seksualną :)

Gość gość
ja bi nie jestem i sobie nie życze żeby ktoś pisał że w głębi duszy jestem :o skończony debil, sam chyba jestes krypto pedał

Gość gość
to już indywidualna kwestia

Gość gość
Pełno jest pasożytów i darmozjadów,które nie mają nic do zaoferowania drugiej osobie oprócz otworów ,to za mało,z tym to pod latarnie albo stań z darami lasu przy drodze:-P

Gość gość
ej a ile masz lat? opisz się jak wyglądasz

Gość gość
Idioto wyżej - prawdziwość orientacji nie ma nic do skłonności do dominacji czy uległości. Widzę, że już któryś raz powtarzasz tą bzdurę.