Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy słusznie mają pretensje?

Polecane posty

Gość gość

Co byście zrobiły w mojej sytuacji ? Ja i mąż mamy "na pieńku" z jego siostrą i jej mężem. Są nam dłużni pieniądze, wiele dla nich zrobiliśmy, a oni perfidnie rozpowiadają na nasz temat plotki. Kiedy doszło do konfrontacji mąż szwagierki nazwał mnie tępą szmatą, mojego męża "p**dusiem z krzywym ryjem", a nasze dziecko "mutantem". No i mąż mu przywalił, pobili się, mężowi pękła kość w dłoni. Sytuacja miała miejsce 4 miesiące temu. Za tydzień nasze dziecko ma urodziny. No i rodzice M i jego druga siostra mają pretensje, że nie zaprosiliśmy tamtych. Teść zarzucił mężowi małostkowość, a teściowa stwierdziła, że ja ich rodzinę rozbijam. Czy Wy na naszym miejscu zaprosiłybyście ich, czy tylko ja uważam, że to chore?

Gość gość
Nie zaprosilabym. Powiedzieli wam co o was mysla prawda? Po co falszywa uprzejmosc?

Gość gość
Oczywisxie ze nie zapraszac. Po co? Z uprzejmosxi? Wasze stosunki odbiegaja daleko od uprzejmych prawda?

Gość gość
Nie zapraszać. Zachowali się jak patologia, słownictwo na poziomie przedszkola. Zerwałabym kontakty z takimi ludźmi.

Gość gość
oczywiscie ze nie prosić

Gość gość
przeprosili was? oddali kasę?

Gość gość
No właśnie nasze stosunki są teraz takie, że się nie odzywamy. Nie przeprosili, nie oddali kasy. Niech się nażrą.

Gość gość
niech spie#¤#"da¤#%laja wcale sie nimi nie interesujecie i ich nie zapraszac z takimi biedakami sie nie musicie zadawac-a dlaczego im pozyczacie pieniadze?i tak wam nigdy ich nie maja zamiaru oddac!

Gość gość
Te pieniądze pożyczyliśmy im już trzy lata temu. Brakowało i do wesela i pożyczyliśmy .

Gość gość
Na pewno bym nie zaprosiła. A teściowej tez bym do słuchu za taki tekst powiedziała. W ogóle jakaś patologia u Was, każdy każdego obraza, masakra

Gość Jakie to żenujące
Od takiej rodziny należy trzymać się z daleka.Nie dosyć że pożyczyliście im kasę,której nie oddali już trzy lata, to Was wyzywają.Poszła von z taką patologią.Nie przejmuj się co Ci mówią teściowie i męża siostra.Jak im nie pasuje też ich olej.Niech nie pierniczą głupot i zaczną patrzeć trzezwym okiem.

Gość gość
W życiu bym ich nie zaprosiła. Już nie chodzi tylko o kasę, ale o sam fakt, jak się w stosunku do Was zachowali. Kto to widział takie wyzwiska? No bez jaj. A rodzinie męża też bym do słuchu powiedziała, niech sobie dwa razy przemyślą zanim zaczną gadać. Jaka małostkowość? Bo chcecie zwrotu kasy czy nie pozwalacie się obrażać? Jakie rozbijanie rodziny? Toż to przecież ta druga strona zachowuje się nieodpowiednio, obraża Was. To co, macie pozwolić jak Wam się w twarz pule w imię "dobrych relacji" w rodzinie? Przecież to jakieś żarty. Nie dość, że tamci to jakaś patologia, od której należy uciekać, to jeszcze rodzina męża ich broni? Sorry, ale w takim razie cała ta rodzina (pomijając męża) to taka sama patologia, albo osoby niespełna rozumu/

Gość gość
ależ zaproście ich...do oddania kasy i przeprosin:) potem powiecie tesciom, że zaprosiliście, a oni.. coż pewnie nie odpowiedzą na zaproszenie tak jakbyście sobie tego życzyli:)

Gość gość
Ja bym zaprosiła. Czasami lepiej stracić pieniądze ale zachować "twarz". Mądrzejszy wygrywa. Miałam podobną sytuację, za "łby" wzięli się mój szwagier i męża kuzynka. Teraz żyją zgodnie, da się. Pamiętaj autorko, że jesteście rodziną, czasami trzeba wybaczyć rodzinie popełnione błędy.

Gość gość
Napisz coś więcej. Dlaczego obrazali twojego męża i ciebie? Jakie mieli do was pretensje?

Gość gość
gość wczoraj Napisz coś więcej. Dlaczego obrazali twojego męża i ciebie? Jakie mieli do was pretensje? Bo powiedzieliśmy im, że wiemy co o nas opowiadają, że to z ich strony bezczelne zwłaszcza, że nadal nam ani grosza z pożyczonych pieniędzy nie oddali.

Gość gość
p**dus z krzywym ryjem, padlam :D mi by przez mysl nie przeszlo ich zapraszac

Gość gość
Nie zapraszaj. Stosunki sa napięte i jak widać i wy i oni nie panujecie nad emocjami, mąz przywalił szwagrowi. Nie ważne czy miał rację czy nie, ale znowu moga ponieść go nerwy i popsuje dziecku urodziny. Dopoki nie uregulujecie pewnych spraw i emocje nie wygasną nie powinniscie się spotykać i prowokować sytuacji. Nie bądźcie obłudni bo to nic nie da.

Gość gość
jeśli nie przeprosili to bym nie zaprosiła

Gość gość
ile kasy wam wiszą?

Gość gość
W ogóle nie masz się nad czym zastanawiać. Prostactwa nie chcesz na urodzinach i tyle. A jak teściowej tak chcą to niech na swoje urodziny zaproszą a do Waszych imprez mają g****o do gadania.

Gość gość
Patologia

Gość gość
Zaprosic na urodziny dziecka, ktore nazwali "mutantem"???? :O Ty sie nie zastanawiaj, ty pogon to chamskie, prostackie towarzystwo za siodma gore!