Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mayka1986

Czy to zdrada

Polecane posty

Dziewczyny czy waszym zdaniem pisanie z innym facetem sms-ów lub na gg jest zdradą? Jestem matką trójki dzieci. Mam 29 lat. Mam wspaniałego przystojnego męża, który dba o rodzine, kocha mnie i dzieci a mimo wszystko zrobiłam coś czego bardzo żałuję. Nie wiem czy to co zrobiłam można nazwać zdradą ale pewnie można bo mimo że do żadnego kontaktu seksualnego nie doszło to pisałam z innym facetem na temat seksu. To jest facet którego znam praktycznie od czasów szkoły podstawowej. Jest 3 lata starszy ode mnie. Najlepsze jest to że ten gość nigdy nie podobał mi się jako mężczyzna i nawet szczerze mówiąc rozmowa nam jakoś specjalnie nigdy się nie kleiła w realu. Ale lubiłam pisać do niego smsy w sensie "cześć co u ciebie", "jak się czujesz" itp. Pamiętam gdy byłam już w pierwszej klasie liceum spotkaliśmy się na ognisku u mojej kuzynki. Jak to bywa na ogniskach troche się wypijo i pamiętam że przytuliłam się do niego i nawet pocałowaliśmy się. To było krótkie i nic nie znaczące tak naprawde. Jakiś czas temu spotkaliśmy się znowu i wymieniliśmy numerami telefonów. Napisał do mnie z zapytaniem co słychać itd. No i przez kilka dni pisaliśmy ogólnie co w naszym życiu nowego itp. Później zaczęliśmy wspominać czasy jak się na ognisku przytulaliśmy i całowaliśmy. Zapytał mnie czy nie jest troche smutno że tak szybko lata młodości przeminęły i nic więcej wtedy się nie wydarzyło. Napisał mi wprost że od zawsze mu się podobałam ale myślał że on mi się nie podoba. No i tak było ale oczywiście nie napisałam mu tego. Później znowu o tym całowaniu pisaliśmy i zaczęlismy pikantniejsze tematy i w ogóle. Przez przypadek mąż wszystko przeczytał nie tak dawno i stwierdził że emocjonalnie go zdradziłam. Nie wiem jak mam myśleć i co myśleć o tym wszystkim. Kocham męża i nie zdradziłabym go nigdy. Wiem że pisałam na tematy o których nie powinnam pisać z innym ale czy według was jest to w jakiś sposób zdradą i czy mąź naprawde ma prawo czuć się źle?

Gość gość
Na miejscu Twojego męża odszedłbym od Ciebie. Nie jesteś godna zaufania.

Gość gość
po części zgadzam się z komentarzem wyżej. Ale tylko po części. Na pewno to że nie jesteś godna zaufania jest racja i nie dziw się jeśli mąż nie będzie Ci ufał. Ale mimo wszystko jeśli ci wybaczył to znaczy że Cię kocha i nie powinien odchodzić od ciebie. Powinniście poprawić relacje między wami. Macie dzieci. Ale powinnaś być dla niego wsparciem skoro on Cię kocha i kocha dzieci bo tak napisałaś to trzeba teraz robić wszystko by znów Ci zaufał. Chociaż łatwo nie będzi bo zawiodłas go. dla mnie jest to bynajmniej dziwna sytuacja. Nie jesteś pierwsza osoba która dopuściła się takiego świństwa. Wszyscy myślą że to mężowie oglądają się za laskami że szukają romansów lub smsują z innymi dziewczynami a tak naprawde to żony zdecydowanie częściej piszą sobie erotyczne smsy do innych.

Gość gość
Zdrada emocjonalna dziwi mnie fakt ze kochasz meza prawdopodobnie oklamalem sama siebie

Gość gość
ALE JESTES GLUPIA, biedny maz, skoro taki wspanialy to na chuj piszesz z innymi ????? Nienawidze takich bab jak Ty, znam taka jedna ma 3 dzieci, meza jest gruba i brzydka, i wypisuje do mojego chlopaka oraz jego kolegow, ciagle chce sie umowic na piwo idiotka. A y o seksie z innym.. patologia.

Gość gość
Czujesz coś do tego znajomego? Jeśli nie to o żadnej zdradzie emocjonalnej nie ma mowy.

Gość gość
Jesteś pewna że masz 29lat :D

Gość gość
Uwielbiam emocjonalne zdrady. Co za pomysł. Należy poddać się operacji usunięcia mózgu, oszów, oczu a najlepiej wyzbyć wszystkich zmysłów.

Gość gość
To ja z 19,57. Ja tez nie uwazam tego za zdradę emocjonalną, ale pisać z jakims typem takie rzeczy, na dodatek majac WSPANIAŁEGO męża jak sama pisze ?? To normalne nie jest. Nienawidze takich bab, dziecmi sie zajmij i przede wszystkim męzem.. a nie Ci po glowie takie rzeczy chodzą

Gość gość
Czy pisząc z innym facetem na temat seksu jest zdrada emocjonalna? Moim zdaniem jest. Mając dzieci i męża oszukałaś nie tylko ich ale i siebie. Skoro nie chciałaś tego to nie rozumiem po co odpisywałaś mu jak ci napisał o tym jak się calowaliście. Dziewczyno masz męża masz rodzinę wiec powinnaś od razu zakończyć z nim temat i znajomość. wielu facetów zaczyna temat wygodny dla nich a kobiety później nie zakończą tego tylko kontynuują. Skrzywdziłaś męża bardzo i jeśli Ci wybaczy nie powinnaś nigdy mieć do niego o nic pretensji. Nie łatwo będzie mu zapomnieć i tobie pewnie też. Ja bym nigdy mężowi takiej wstrętnej rzeczy nie zrobiła bo brzydziłabym siebie samej. Jest coś na rzeczy że niektóre kobiety są większymi świniami niż faceci.

Gość gość
Jak można być tak pustą żeby mając męża i dzieci zachowywać się w ten sposób. Skoro on zaczął temat seksu, całowania i przytulania to powinnaś jak najszybciej to zakończyć a nie ciągnąc temat dalej. Skoro nie zakończyłaś tego a odpisywałaś mu to znaczy że jesteś pusta. Zrobiłaś to raz i ciekawe czy nie zrobisz drugi i trzeci. Powinnaś teraz nosić męża na rękach za tak cholernie wstrętną krzywdę. Po każdej kłótni przepraszać i być dla niego wsparciem. Może Ci mąż wybaczy ale zapomnieć nie zapomni na pewno nigdy bo takich rzeczy się nie zapomina. Ja nie wyobrażam sobie takiego świństwa swojemu zrobić.

Gość gość
To żeś pojechała dziewczyno grubo. Uważaj po stąpasz po kruchym lodzie. Zrobiłaś z męża frajera. Nie rozumiem czegoś takiego jak pisanie z innymi facetami. Przyjaźń damsko męska nie istnieje. Facet jeśli zaczyna pisać i z głupimi pretekstami typu co u Ciebie i rozmowa zaczyna się rozwijać na tematy o seksie to wiadomo co ma na myśli. A skoro ty nie skończyłaś tego tematu to znaczy że jesteś głupia. Szkoda mi twojego męża. Chyba że on też takie rzeczy robi i chciałaś się mu zrewanżować. Ale jeśli jest wobec ciebie lojalny to wybacz ale jesteś bynajmniej dziwna i chamska wobec niego. Jeśli ci wybaczył to nie zawiedz go drugi raz bo wiem że jeśli raz się takie rzeczy robi to często wiele kobiet powtarza to po raz drugi i trzeci i kolejny. Jestem kobietą ale popieram moje poprzedniczki że wiele kobiet są okropne i gorsze niż ich mężowie. Przykre ale prawdziwe. Panowie współczuję jeśli ktoś ma taką żonę która się puszcza albo pisze sobie smski do innych kolesi Z podtekstem erotycznym.