Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowe kosmetyki Babydream Med na AZS. Ktos z was juz probowal?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
?

Gość mama jula
Stosuje go od jakichś 2 tyg u mojego 1,5 rocznego synka z azs. ma dość ciężka postać, wysypane całe plecy, cała szyja, brzuszek, częściowo rączki. Kosmetyki się jak na razie sprawdziły, jest znaczna poprawa, przy czym ja smaruje go bd jako 1 warstwę, na to maść z wit a i robiony krem z euceryną. sam bd jest u nas za"suchy", tzn skóra po nim nie jest nawilżona. Ale jak mówiłam to raczej ciężki przypadek. Natomiast z połączeniem tych pozostałych smarowideł (czyli dodatkiem lanoliny, wazeliny) jest ok, tzn bd koi i zalecza, a ta reszta natłuszcza i robi warstwę ochronną. aha, smaruję rano, ze 2-4 razy przez dzień, wieczorem po kąpieli, ze dwa razy przed zaśnięciem, ze 3 razy w nocy (wszystkimi 3 kosmetykami). Tak że tego... mały zaczyna przypominać ludzia, jest poprawa. Sterydów nie używam juz z miesiąc, wcześniej tylko miejscowo, rzadko bardzo. Na razie z bd jestem zadowolona, ale najbardziej z Babydream, med, krem intensywnie pielęgnujący, ma tlenek srebra w składzie i chyba to u nas zadziałalo (albo nie to, ale coś z niego). Pojemność ma za małą:( niestety.

Gość gość
Dzieki za tak szczegolowa recenzje! Rowniez bylam ciekawa. Srebro ma akurat dzialanie bakteriobojcze i przeciwzapalne, a nie natluszczajace, ale dobrze ze kosmetyk wam pomaga.

Gość gość
Ile klubsztuja te kosmetyki i czy w w składzie mają rumianek

Gość gość
Nie pamietam ile kosztuja, a sklad zobacz na blogu u Sroki.

Gość gość
Ceny niektorych moga byc na Wizazu.

Gość mama jula
kosztują do 15 zł (czasem , ale mają małą pojemność, więc drogo wychodzi. mi ten ze srebrem (bo głównie tym smaruje) starcza na jakieś 3-4 dni, ma 50 ml, kosztuje 12 coś. więc koszt na miesiąc około 120 zł. ale warto, w każdym razie widzę efekt. może np taki lipikar z la roche wyszedłby trochę taniej, ale po nim akurat mały chciał się zadrapać. teraz też się drapie, czasem 2 godziny w nocy, ale skóra się zalecza, więc mam nadzieję, że i świąd trochę się zmniejszy. na świąd jeszcze nic nie znalazłam działającego.

Gość mama jula
*do 15 zl, ale czasem są w promocji. tzn na początku były, dlatego się skusiłam i kupiłam na próbę:)