Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polak Maly

Party po Niemicku!

Polecane posty

Gość Polak Maly

Wlasnie u sasiada odbywa sie party, polega ono na cholernie glosnej muzyce, na stole piwsko i woda, w kolo stolu siedza mlodzi ludzie , kazdy trzyma w reku telefon kazdy robi z nim co tam sobie chce. Nie rozmawiaja , bo muza dudni na caly regulator, wiec sie nie slysza ha ha..wiec pozostaja im telefony..tragedia!! czy Polska mlodziez tez tak sie bawi?..czy to teraz jest cool? bo ja zupelnie nie kumam o co chodzi?

Gość Polak Maly
Myslalem ze spotykamy sie z kumplami zeby sobie pogadac zrobic sobie totalna polewke, powspominac , posmiac sie...ale chyba teraz jest inaczej..moze jestem totalnie nie kumaty? Opowiedzcie jak to aktualnie wyglada w kraju wsrod Polakow

Gość Polak Maly
W weekend robie gryla zaprosilem kumpli z pracy, Polakow mysle ze w krotce przekonam sie jak to z nimi jest?.....muzyka bedzie ale pobrzekiwac po cichutku, moze jeden z nich wpadnie z gitara i pospiewamy polskie hity...zobaczyma..

Gość Polak Maly
Ups...chyba nikt nie opwoie mi jak to jest w Polsce? szkoda! Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.milego wieczoru zycze.

Gość gość
w niemczech to wiem czyli scheiss :) nawet jak gadają a w Polsce ...baja !!! właśnie bawimy się SUPER !!!! i speprzam hahah pozdrowionka !