Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety przeciwko aborcji, polecamy

Polecane posty

Gość gość
spieprzaj z tym spamem

Gość gość
Skoro kochasz te wszystkie dzieci,to rozumiem że je przygarniesz potem ? :D Ja też jestem przeciwniczką aborcji, między innymi dlatego,że pozniej kobieta często nie może sobie z tym poradzić. Uważam jednak,że każda ciężarna kobieta a pozniej matka powinna dostawac więcej pomocy. I dobrze by było gdyby istniały jakieś testy na to czy ktoś nadaje sie na rodzicow, moze za kilkadziesiąt lat coś takiego ktoś wynajdzie.. bo ja sama wychowywalam sie w rodzinie gdzie nie brakowało mi rzeczy materialnych , natomiast przemoc psychiczna był na porządku dziennym , teraz mam 20 lat i czuje jakbym nie było zdolna do życia

Gość gość
kobieta w ciązy ma prawo robic ze swoją ciązą co jej sie podoba, zakazy aborcji to przyklad panstwa opresyjnego, totalitarnego które mowi co ludzie mają robic a wasze sprzeciwy mozecie sobie wsadzic głeboko w d, kobiety robily to, robią i coraz czesciej będą robic, rowniez przez facetow, wiekszosc zdradza, samotne macierzynstwo to same problemy. Najbardziej bawią mnie ci ''katole'' i reszta przeciwników, którz sa przeciwni a jakos dzieci z bidulów nie adoptują, no na co czekacie ? won adoptowac dzieci ! placcie kobietom ktore zdecydowaly sie urodzic, dlaczego im nie pomagacie ? bo jestescie pieprzonymi psami, które szczekają a karawana i tak jedzie dalej 🖐️

Gość gość
LOL LOL

Gość gość
strona dla prawdziwych kobiet. kazde dziecko trzeba chronic, nie wazne, czy zdrowe, czy chore, czy z g****u, dziecko jest dzieckim- niewinnym