Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 30, 2015 Ponad p贸艂 roku temu rozsta艂am si臋 ze swoim ch艂opakiem. od tamtego momentu zacz臋艂o si臋 to dzia膰. Przesta艂am wychodzi膰 z domu, mia艂am my艣li samob贸jcze, cz臋sto bra艂am 艣rodki nasenne, odsun臋艂am si臋 od przyjaci贸艂, od bliskich mi ludzi. Nie potrafi艂am powiedzie膰 g艂o艣no tego co mnie boli.. po dw贸ch miesi膮cach zacz臋艂y si臋 problemy z od偶ywianiem, nie mog艂am na siebie patrze膰, patrzy艂am w lustro i p艂aka艂am. Zacz臋艂am si臋 odchudza膰, na r贸偶ne sposoby, a偶 wreszcie zacz臋艂o si臋 wywo艂ywanie wymiot贸w, zamyka艂am si臋 w 艂azience z wielkimi wyrzutami sumienia.. Schud艂am par臋 kilogram贸w, ludzie patrzyli na mnie i zazdro艣cili mi bo podobno mia艂am 艂adn膮 figur臋, ale ja czu艂am si臋 coraz gorzej, coraz bardziej si臋 w to zag艂臋bia艂am, coraz bardziej siebie nienawidzi艂am. W ko艅cu kt贸rego艣 razu, gdy zacz臋艂y mi wypada膰 w艂osy a paznokcie by艂y w okropnym stanie opami臋ta艂am si臋, jednak z my艣lami nie mog臋 sobie poradzi膰 do dzisiaj. Jest mi ci臋偶ko, co艣 ca艂y czas siedzi mi w 艣rodku, nie potrafi臋 polubi膰 siebie, w艂asnego cia艂a. Nie wierz臋, 偶e mog臋 si臋 komu艣 kiedy艣 spodoba膰, chcia艂abym 偶eby by艂o jak dawniej, 偶eby wr贸ci艂a dawna ch臋膰 偶ycia.. Nie umiem prosto w oczy powiedzie膰 komukolwiek co mnie gryzie, 偶e potrzebuj臋 pomocy. Przed wszystkimi udaj臋, bo nie wiem co mam robi膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach