Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

rozstanie, problemy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Ponad p贸艂 roku temu rozsta艂am si臋 ze swoim ch艂opakiem. od tamtego momentu zacz臋艂o si臋 to dzia膰. Przesta艂am wychodzi膰 z domu, mia艂am my艣li samob贸jcze, cz臋sto bra艂am 艣rodki nasenne, odsun臋艂am si臋 od przyjaci贸艂, od bliskich mi ludzi. Nie potrafi艂am powiedzie膰 g艂o艣no tego co mnie boli.. po dw贸ch miesi膮cach zacz臋艂y si臋 problemy z od偶ywianiem, nie mog艂am na siebie patrze膰, patrzy艂am w lustro i p艂aka艂am. Zacz臋艂am si臋 odchudza膰, na r贸偶ne sposoby, a偶 wreszcie zacz臋艂o si臋 wywo艂ywanie wymiot贸w, zamyka艂am si臋 w 艂azience z wielkimi wyrzutami sumienia.. Schud艂am par臋 kilogram贸w, ludzie patrzyli na mnie i zazdro艣cili mi bo podobno mia艂am 艂adn膮 figur臋, ale ja czu艂am si臋 coraz gorzej, coraz bardziej si臋 w to zag艂臋bia艂am, coraz bardziej siebie nienawidzi艂am. W ko艅cu kt贸rego艣 razu, gdy zacz臋艂y mi wypada膰 w艂osy a paznokcie by艂y w okropnym stanie opami臋ta艂am si臋, jednak z my艣lami nie mog臋 sobie poradzi膰 do dzisiaj. Jest mi ci臋偶ko, co艣 ca艂y czas siedzi mi w 艣rodku, nie potrafi臋 polubi膰 siebie, w艂asnego cia艂a. Nie wierz臋, 偶e mog臋 si臋 komu艣 kiedy艣 spodoba膰, chcia艂abym 偶eby by艂o jak dawniej, 偶eby wr贸ci艂a dawna ch臋膰 偶ycia.. Nie umiem prosto w oczy powiedzie膰 komukolwiek co mnie gryzie, 偶e potrzebuj臋 pomocy. Przed wszystkimi udaj臋, bo nie wiem co mam robi膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰