Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mężczyźni kochają za charakter

Polecane posty

Gość gość

Kobiety za kasę przebojowości i urodę

Gość gość
faceci za charakter?? :D:D:D:D Jeszcze takiego nie spotkałam :O

Gość gośćiowa
Rozumiem, że zagadujesz do każdej panny, nawet tej, która ci się nie podoba, bo chcesz poznać jej charakter?:)

Gość gość
Zgadza się gośćiowa :)

Gość gość
Uroda można przyciągnąć, a charakterem zatrzymać, stara prawda. Więc i wygląd i charakter są ważne, nie ma tak, ze jedno z tych cech wystarczy

Gość gość
faceci kochaja za seks, wyglad i poczucie humoru

Gość gość
ja mam bardzo dobry charakter i nikt mnie nigdy nie kochal, zaden facet, omijaja mnie lukiem, popatrza na moj wyglad i odchodza inne podrywac:(

Gość gość
kobiety kochaja za charakter, faceci NIE POTRAFIA kochac

Gość gość
gość dziś "Uroda można przyciągnąć, a charakterem zatrzymać" to w sumie całkiem trafne określenie ... aco a propo brzydkich facetów ? ... mnie np. czasami ale nie zawsze pociagali fajtułapy, troche pierdoły (brakuje i okreslenia odpowiedniego) ... jeden mnie kiedys zauroczył nie swoją męskościa, bogactem czy popisywaniem się a tym że sie uśmiechną inny tym że sobie nabroił (nic strasznego) i siedział taki zmizerniał, inny (typ troche maczo) dreptał sobie jak taki duzy słodki miś, inny śmiesznie mówił, jeszcze inny bo był zdenerwowany .... oj z roznych dziwnych powodów się "zakochiwałam" ... tego sie nie da opisac tak jak by sie chciał ... to jej moment

Gość gość
*to jest moment

Gość gość
inny bo miał włosy poczochrane (ale to działa tylko a propo tgo onkretego i wle nie oznacza ze w zwiazku z tym kazdy ktory poczochrawłosy się mi spodoba, nic z tego) jeszcze inny bo był cichy i spokojny, inny bo był bezposredni, następny mał ładny głos itd itd... zauraczałam się z takich powodów ze to glowa mała

Gość gość
ta, jasne

Gość gość
nhkbj

Gość gość
Faceci za charakter taaaa jak jestes za dobra to mowia Ci... wybacz ale zniszcze Ci zycie musze odejsc bo jestes taka idealna... ha ha ha zalosne za to jak jest ladna to jakos nie powie ej jestes za ladna sorrka odchodze... ;D Faceci poukladajcie sobie w glowce

Gość gość
z nimi nic nigdy nie wiadomo ... kobieta przekonana ze ja kocha, szaleje na jej punkcie i jest jej wierny a 5 min pozniej pirdli się z jakąś inna ... wiec szkoda wogole się nad nimi, tym co mowia i robi zastanawiać

Gość gość
Tak??? A mnie za tzycki :D

Gość gość
gość dziś no oczywiscie ze tak a co innego ... oni widza dupa, c**a, cycki twarz jak jedna z tych rzeczy masz ładnąto już jest (do *******a) twoj :) ... tak mają :)

Gość gość
bez wgleduna twoj wiek cz y jestes 11 letnadziewczynką czy 50 paroltnia kobieta ... masz ładne: cycki albo dupę albo psitę albo twarz czy nogi (czasem tylko stopy im wystarczą) byś miała samca do rucania i na kazde skinienie

Gość gość
15-45 Trafił mi się kiedyś taki gamoń, że słowem nie przemówił, a o jakim dotknięciu mnie, pocałowaniu etc..., to już Mont Everest dla niego.. Słaby alpinista .

Gość gość
faceci chca tylko seksu.

Gość gość
z facetami sa same problemy.

Gość gość
gość dziś true .... powiedza i zrobia wszystko by dobrac się do psitki

Gość gość
Tylko ze to kobiety -mają więcej partnerów -częściej zdradzają -wcześniej zaczynają uprawiać seks -nie muszą się nic wykazać -mają większe wymagania co do urody (a do tego przebojowość,pewność siebie i kaka ) -kręci was przemoc i agresja u samców -macie zawyżone mniemanie o sobie

Gość gość
mężczyzni kochaja za urode ... jaktylko schudam i biust i zmalał facet mnie zostawił, inny gdy przytyłam i pojawił się mi jakiś biust ale za to rowniez rozstepy to mnie zostawil bo brzydkie mam blizny .... ojduzo yienic ... starałam sie a i tak mnie zostawiłi i znalazł sobieo 2-3 lata młodszą, ładniejszą ... mezczyzni kochaja za urodę i kłamią ze o charakter im chodzi ...

Gość gość
inny mnie zostawil bo miałam za mały tyłek i waskie biodra a on wolał takie bardziej większe ... ja mam 1000000 przykladow i dowodów na to że kochają tylko za urodę

Gość gość
gościówo, ja nigdy nie podrywałem kobiet, tylko dawałem szanse tym brzydkim które mnie podrywały i z czasem pokochałem je za charakter, czyli mężczyźni mogą kochać bez względu na wygląd....

Gość gość
Tylko ze to kobiety -mają więcej partnerów xxx hehe, pewnie z kosmosu biorą tę nadwyżkę partnerów :D

Gość gość
kochaja za urode.

Gość gość
Oj, te kochanie nie za wygląd to bardzo trudna sprawa, na pewno są i tacy, ale większość jednak woli spełniać te najprostsze zachcianki, to tak jak ludzie siedzą przed tv, a nie wychodzą do teatru, nawet gdyby teatr był darmowy, to siedzenie przed telewizorem czy komputerem jest prostsze, tak samo jak prostsze są bodźce związane z seksem w porównaniu do odczuwania fascynacji czyimś umysłem, to drugie wymaga czasu.

Gość gość
gość dziś tak jesli mwa o prostytutach ktore pracują w ten sposob ..sorry ale z tego co wiem to facet ok 30 moze sie smiało pochwali przynaj z 15-20 zaliczonymi (zaprzeczy romansow z kolezankami gdy ma zone ) ale to faceci statystycznie maja 3 razy wiecej partnerek niz kobiety ... z dwiem jednocześnie (zona w domu a on z kochankaw pracy najczesciej młodsza i ładniejsza) ... oni nie umieją kochac za charakter tylko za urode i "kochac " u nich jest bardzej fizyczne niz emocjonalne