Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_autorka

Nie cierpię stringów. Czemu facetom się podobają i dlaczego je nosicie?

Polecane posty

Gość gość_autorka

Mój chłopak chciałby żebym chodziła w stringach, ale ja stanowczo mu odmawiam, bo nie chce wydawać pieniędzy na sznurek który będzie mnie w tyłek uwieral. Nie rozumiem jak można chodzić w stringach i jak mogą one się podobać. Zdecydowanie wolę np figi

Gość gość
Nie noszę. mialam kiedyś 1 parę ale zawsze mnie ocierały i potem miałam mini zapalenie części intymnych, więc ja dziękują stringom. mój mąż nie przepada za nimi, on akurat lubi jak mam majtki w konkretnym kolorze i z konkretnego materiału, a że ja też takie lubię, to się tu zgadzamy

Gość gość
ja też nie lubię, miałam jednego chłopaka, niedojrzałego gówniarza, któremu marzyło się, że dla jego przyjemności będę latać w stringach, ale odmówiłam i zerwałam, bo miałam dość jego tandetnego gustu i niewyrafinowanych potrzeb, teraz mam normalnego chłopaka , któremu obojętne w czym chodzę we wszystkim się podobam :) a co do stringów? jak babki noszą je w upały to jets śmieszne, bo wtedy dwa spocone poślady odznaczają im się na spodniach/spódnicach :D

Gość gość
facetom sie podobaja bo odslanaja duzo i to nie oni musza sie meczyc moje kolezanki lubia, bo sa tanie,latwo przeprac i zajmuja malo miejsca.co do prania bym sie nie zgadzala, bo jesli odslaniaja duzo, spodnie przejmuja role majtek i je trzeba czesciej prac

Gość gość
kiedyś żeby dupke zobaczyć trzeba było odchylić majtki a teraz żeby majtki zobaczyć trzeba odchylić dupkę :classic_cool:

Gość gość
Stringi z czasem połączą dupcię z cipunią

Gość gość
hahaha ostatni wpis mega :D :D Ja noszę, własciwie tylko stringi mam w swojej szafie, zadnych zwykłych, nie mam wielkiej d**y ale kurde te niektore sa takie male ze na pol posladka i cisna, robia sie odgniecenia i znieksztalcają tylek. Niestety ale jak widze takie kobiety, co to im majtki przecinają pol d**y a jeszcze ubiorą jasne spodnie, wygląda to komicznie :D Niestety z tym jest jak ze stanikiem źle dobrane wszystko psują. A co do stringów - nie musze dopasowywać nic, same sie ukłają :) :D

Gość gość
A do czego mają się układać? Do rowka?

Gość gość
Dobrze dopasowane spodnie lepiej wygladaja jak nie widac spod nich zarysu bielizny

Gość gość_autorka
U mnie wszystkie majtki ładnie się układają i nie znieksztalcaja posladek

Gość gość
No i fajnie, a mnie tak, zwlaszcza jak ide po schodach

Gość gośćula
dużo osób myli stringi z tangami ,stringów też nie lubię ,ale tanga bardzo.

Gość prawictwo pospolite 137
stringi typu sznurek nie wyglądają zbyt dobrze.. Ja bym doradził raczej takie które sie rozszerzają na pośladkach .. Wkleje ci kilka zdjęć to zobaczysz ze wyglądają duze lepiej od typowego sznurka

nr 3 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/216a001f582c49d8.html nie ma sensu ubierac stringów pod spodnie bo i tak ich nie widać .. To jest dobry strój na plaże albo od czerwca do września ale nie żeby w tym chodzić zimą .. Zimą stringi nie mają sensu , bo nie spelniają swojej roli..

Gość gość_autorka
już wolę chodzić bez niczego niż nosić stringi

Gość gość
Prawictwo- jestes gejem?

jezeli nie lubisz nosić majtek jakie nosi twoja babcia , to możesz zalózyć wlasnie coś takiego

Prawictwo- jestes gejem? a do czego ci ta wiedza ? Gejem nie jestem , tylko hetero

By osiągnąc sukces nie musisz odslaniać wszystkiego ..

Gość gość_autorka
Pisałam ze noszę majtki typu figi na przykład, a nie babcine, a i nie noszę spódnic i sukienek

rada : wystarczy odlaniac tylko fragmenty ciała stringi nie są konieczne .. Fragment tu , frament tam .. Resztę dopisze wyobraznia https://www.youtube.com/watch?v=-BZKi5RYoaI

ada : wystarczy odslaniać tylko fragmenty ciała stringi nie są konieczne .. Fragment tu , frament tam .. Resztę dopisze wyobraznia wytlumaczyłem w ostatnich postach , że można się obyć bez stringów jesli zastosujesz odpowiednie triki

rozumiem jednak , ze takie majtki jak tutaj http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a0e9535ccb780296.html będzie ci trudniej kupić niż stringi czy figi Bo zeby dokladnie dopasowac to musisz chodzić po sklepach z centymetrem krawieckim , zmierzyc sobie szerokosc tylka i potem sprawdzać co c***asuje