Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktoś był w związku z Norwegiem?

Polecane posty

Gość gość

jacy oni są? wierni?

Gość gość
Jedzą dużo łososia i ich sperma nie jest z tego powodu smaczna. Uważaj

Gość gość
Polacy sa najlepsi na swiecie a polki to dno dna

Gość gość
Polak niby nie ma nic a ma wszystko i niby nic nie wie a wie Polak wszstko

Gość gość
są wierni dopóki im się nie znudzisz, znałam Norwega, spotykał się ze mną mimo, że miał dziewczynę, w końcu ona go rzuciła , bo spotykał się z wieloma naraz ( nic między nami nie było, żadnego seksu, tylko spacery, kawki itp.)

Gość królikke norweskie
tak wierny był jak pies, dopóki miałam rozmiar M i L :classic_cool: gdy któregoś pięknego dnia wróciłam z worem ciuszków dla puszystych (klær for fete mennesker) wystawił mnie za drzwi 😭 🖐️

Gość gość
hmm, czyli nie są wierni. no szkoda, flirtuję z jednym trochę, no ale teraz przynajmniej wiem, że nie mogę sie zakochać, bo skończy sie to cierpieniem

Gość gość
Mynt slant penger vanvidd sinnssyk begrave underholdsbidrag kaiserinne kvinne gift skorstein potet tomat i norwezki mnie kochaja i pidrywaja a ja wole szwedki i japoneczki z japonii byle mlode byly

Gość królikke norweskie
niekoniecznie :) jak będziesz o siebie dbać, nie będziesz go okradać z kasy i nie zapuścisz się, nie roztyjesz, nie będziesz żerować na jego kasie, mieszkaniu itp. to będzie ok, powinien być wierny wtedy

Gość gość
Mialem 8 zon norweskich a dzieci mi szwedki rodzily a kochanki mialem z uk i z usa a coreczka moja ma obywatelstwo japonskie i nazywa sie kika ryu aya kimono i cwiczy karate na okinawie

Gość gość
dbam o siebie ;) chyba właśnie dlatego zwrócił na mnie uwagę, tylko te okolicznosci w jakich sie poznaliśmy...

Gość gość
Ja jestem japonka norweska i kocham polaka z wariatkowa

Gość gość
on jest weterynarzem i rozkleszczał mnie, gdy rzucił się na mnie Axel, wilczur, którym miałam się opiekować , był bardzo napalony...

Gość gość
Norwedzy to lenie pijaki plotkarze falszywi i dwulicowi i narkomani podli jak niemcy i ruscy i uk cale z usa razem wziete

Gość gość
nie jest weterynarzem, będzie lekarzem dla ludzi ;) jeśli zda wszystko, no cóż, a ja miałam z nim zajęcia ;) jestem 5 lat starsza, twierdzi, że nie widać ;)

Gość gość
Prawdziwy polak modli sie w japonskim kosciele w uk kolo usa

Gość gość
polska mentalnosc nie pasuje norwegowi nic z tego nie bedzie,bawi sie narazie z toba tam nie ma problemu na twoje miejsce jest 5000tysiecy bab

Gość gość
o polkach jest opinja ze sa ,ladacznice,puszczalskie,okradaja facetow ze wszystkiego,nikt ich nie chce,ale na dym anko moga byc

Gość gość
polki biora arabow?murzynow?po co jej norweg

Gość gość
bzdura jest oceniac wszystkich Norwegow po jednym ja znam wielu Szwedow , jeden byl typowym skuwielem a moj maz jest cudny i tak juz od 11 lat ludzie sa rozni czy to Norweg czy to Szwed, Niemiec czy Polak

Gość gość
norwedzy sporowadzaja sobie z tajlandii z filipin -na co im psychicznie chore polki.

Gość gość
gość dziś a ilke juz tam jestes?i w jakim miescie?

Gość gość
Prawdziwy norweg kocha japonki szwedki cyganki finki i dunki i holenderki a nie lubi angielek z uk i amerykanek z usa ani niemek bo czysta rasa kocha mlode i sexowne doopy

Gość gość
gość dziś a ilke juz tam jestes?i w jakim miescie? x 17 lat w Sztokholmie z mezem jetem 15 lat a 11 po slubie

Gość Dr kimberly old young
Na szczycie sa tylko rasowi amerykancy bogaci z usa a reszta to frajernia z chin uk i rosji japonii unii europejskiej i skandynawii i afryki a moje gg to 9135884

Gość gość
DO -gość dziś gość dziś a ilke juz tam jestes?i w jakim miescie? x 17 lat w Sztokholmie z mezem jetem 15 lat a 11 po slubie :-) i ja mam meza Szweda ktory jest wspanialy + jego cala rodzina, jestesmy juz 23 lata po slubie mieszkamy w Göteborgu, serdecznie pozdrawiam:-)

Gość gość
Tack tack :)

Gość gość
varsågod:-)