Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwdesperacji

Czy może mi ktoś pomóc finansowo?

Polecane posty

Gość gośćwdesperacji
żeby tylko przeżyć 3 dni, ja mogę nie jeść ale synka mi szkoda:( Nie chcę naciągać nikogo na większe kwoty.

Gość gość
Ty tepa idiotko tylko dziecka szkoda nie daj Boze niech maly sie rozchoruje za co mu leki kupisz? Pracy nir ma kasy nie ma i nogi rozklada. Jakbys naprawde kasy nie miala to bys do tesciowej poszla. Pozatym co ty caly dzien u kolezanki dziecka siedzisz na laptopie? I drufa sprawa prowo i oszustwo jak nic. Skoro sasiedzi pozwalaja ci na siedzenie i korzystanie z kompa to zapewne te 10 zl by ci porzyczyli albo jedzenie dali dla dziecka. Chyba ze jak to patologia na cygary ci brakuje i piwko

Gość gośćwdesperacji
Po pierwsze to gdy decydowałam się na dziecko to miałam inną sytuację. Nie wiesz o tym, że twoja sytuacja życiowa też może się odmienić nagle i to wcale nie na lepsze? No, ale nie zycze. Po drugie do teściowej nie pójdę, bo mieszka w kawalerce ze swoją córką i lubią sobie wypić. Po trzecie nie jestem u sąsiadów. Jestem w domu, a laptopa na kilka dni pożyczyła mi cóka sąsiadów w zamian za to, ze jej pomogłam z angielskim. Sąsiadów i ich córki nie ma aktualnie, bo wyjechali. Coś jeszcze ci w wyjaśnić detektwie od siedmiu boleści?

Gość gość
idź robić to co umiesz czyli wypinać tyłek - zarobisz i na dziecko wystarczy

Gość gość
To skad madz internet? Jak nie masz wlasnego kompa to po co ci internet w domu stac cie na comiesieczne oplacanie go? Czy masz jakies durne wytlumaczenie i na to? Oczywiscie ze moze sie zmirnic dlatego odkaldam na konto i wrazie w rok bez pracy napewno przezyje a nie bede zebrac o 10 zl. Jak mozna nie miec dziecku dac co jest

Gość gość
pieniędzy ci autorko nie mogę przesłać ale jak chcesz to wyślę ci jakieś jedzenie

Gość gość
Co za 10 zł kupisz w dzisiejszych czasach? No tak jedna da duchem, druga też i sumka sie zbierze

Gość gość
znasz angielski a prosisz się o 10 zł? Hahaha

Gość gośćwdesperacji
internet? a słyszałaś o czyms takim jak internet np. z sieci komórkowej na modem? dostałam razem z laptopem na te kilka dni. Tak, znam angielski i prosze się o 10zł- jesteś chamką, szkoda, że takich jak ty bieda nie dotyka.

Gość gość
Nie dość że naciągaczka to kultury brak :-P

Gość gość
Ta dycha to na fajki czy piwo??

Gość gość
Korzystasz z lapka sąsiadów to z ich lodówki też możesz?

Gość gość
Ludzie nie wysyłajcie kasy skoro taka bieda u niej niech poda adres i wyślijcie poczta jedzenie

Gość gość
Zgłoś się do PCK, caritas, MOPSu a napewno dostaniesz pomoc. Na dziecko zasiłek rodzinny, zasiłki celowe z Mops, a w PCK można otrzymać pomoc w postaci żywności, ubrań. Podobnie w caritas.

Gość gość
Sorry, ale raczej nikt tu Ci nie pomoże, musiałby być mega naiwny, skąd mamy wiedzieć czy nie jesteś kimś kto sobie robie jaja i myśli ,że a nuż się uda wyłudzić darmową kasę?

Gość gość
Ja mogłabym ci wysłac pieniądze przekazem pocztowym jeśli chcesz.Tylko podaj adres

Gość gość
poza tym jakbym tak chciala wszystkim pomagac to sama bym na nic nie miała, a nie śpie na kasie... Czasem coś wrzuce jakiemus żebrakowi, ale przez neta nikomu pomagac nie bede

Gość gość
sprzedaj laptopa-proste.

Gość gość
podaj numer konta to ci cos przeleje nie che mi sie zakladac maili aby do ciebie pisac po numerze konta cie nikt nie zidentyfikuje

Gość gość
tez moge przekazem wyslac, ael nie bedziesz miec pieniedzy zaraz...

Gość Babcia Jagna
Chętnie bym wysłała kasę ,ale przecież nie wiem dla kogo?Nie ma nic gorszego gdy nie ma co jeść zwłaszcza gdy jest dziecko.Syty nigdy nie zrozumie głodnego.Jeżeli nie chcecie dziewczynie pomóc to chociaż Jej nie ubliżajcie! Co za podli ludzie teraz są na świecie.

Gość gość
Daj w lombard lapka sasiadki skoro wyjechali na parę dni .Wykupisz przed ich powrotem.

Gość gość
ludzie,czy wy macie po kolei w glowach??co z tego ze pojdzie do mopsu,gopsu czy innego badziewia-przeciez nikt jej kasy tam od razu nie da!!!beda zadac papierow,jak dobrze pojdzie i cos dostanie,to moze i mc minac. nie chcecie pomagac,to nie,ale chociaz nie ublizajcie!!! jak ma sprzedac laptopa,skoro wyraznie pisze ze to sasiadki????puknijcie sie w te durne łby!

Gość gość
NIC NIE WYSYLAJCIE Z WASZEGO KONTA bo to jest banda i wam wyczyscza wszystko co macie na koncie.to sa frajerzy a nie matki z dziecmi bez pieniedzy.Zebyscie mi potem tu nie plakali .TO SA OSZUSCI:NIGDY ZADNYCH DANYCH NIE PODAWAC ANI NIE PRZELEWAC NA NICZYJE KONTO!

Gość gość
Autorko idz do ksiedza po pieniadze,oni maja miliony zlotych na plebaniach,albo zostaw im dziecko niech ksiadza gosposia pilnuje .

Gość gość
a paczka z jedzeniem ?

Gość gość
Ludzie zastanówcie się czemu chce kasę a nie jedzenie

Gość gość
Autorko,ja chętnie pomogę,prześlę ci potrzebne produkty na przeżycie.Proszę o adres. W końcu jesli prosisz o pomoc to chyba nie masz nic do ukrycia.W jakim wieku masz dziecko???? A wy ujadacze,jesli nie chcecie pomagać bo oczywiście nie musicie to prosze nie ubliżajcie,nie używajcie wulgaryzmów.Kazdy z nas może dzisiaj zasnąc a nie wie z czym się obudzi.

Gość gość
Autorko,czyżby sytuacja ci sie poprawiła że odmawiasz już pomocy? Czy produkty dla dziecka przestały być potrzebne,wolisz tylko 10 zł?

Gość gość
uciekla oszustka