Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwdesperacji

Czy może mi ktoś pomóc finansowo?

Polecane posty

Gość gość
Udawaj że jesteś wróżką.... ostatnio taka jedna wróżka na tym forum mnie ładnie naciągnęła :D zadałam jej 3 pytania, za które wzięła 10 zł, odpowiedź krótka, banalna, sama mogłam się takiej domyślić, nic nowego mi nie napisała, jeden akapit, 10 minut roboty (po tylu mi odpisała) i wzięła 10 zł. A teraz najlepsze. Chciałam się o coś dopytać w związku z wcześniejszym pytaniem, to bezczelna szmata zażądała 6 zł :D mimo że już wzięła 10 zł, a pytanie było związane z poprzednim, to jeszcze jej było mało kasy. Naciągaczka. Dałam sobie spokój z cwaniarą. Tak więc autorko też udawaj wróżkę i zarabiaj :D niezly biznes.

Gość gość
Autorka nie chce podac adresu , sama mam małe dziecko , wiem co to znaczy , acha 22 km do najbliższego miasta , to jak wypłacisz kase ? na piechote z dzieckiem ? bo z tego co wiem to na wsiach rzadko można płacic kartą.

Gość gość
Ktoś tu chciał kogoś niezle nabrać na litość???? Trzeba by to zgłosić,bo kto wie kim jest ta osóbka ktora tylko chce 10 zł:):):)

Gość gość
wielki powrót ANI?:D

Gość gość
Nie trzeba przelewac z konta, mozna przeslac poczta.

Gość gość
Ja bym pomogła, ale z ręki do ręki. Za dużo naciągaczy, oszustów. Z tego forum troche, z innego troche .. Itd. Moja ciotka miała 3 dzieci, sama musiała szyc i zarabiać. Wstydziła sie kogokolwiek pytać, nawet rodzine, rodzina jej sama zwozila jedzenie, ksiazki dla dzieci itd. Raczej tez nie pieniądze. Może o jedzenie zapytaj.

Gość gość
gość dziś Pewnie że można ale trzena wiedzieć ze to na jedzenie a nie na flachę piwska czy gorzoły

Gość gość
a podlaskie to gdzie ta mieszka to moze lublin? bo tamta byla z lublina. dziwne ze pisze z laptopa sasiadki cos tu kreci. i niby sprzedala juz wszystko w necie szukalam jej po adresie na allegro i olx i nie ma takiego uzytkownika o takim mailu. widocznie sama na szybko załozyla nowego maila zeby nikt nie rozpoznał ja po starym. y dziwne bierzesz zasiłek z mopsu i jeszcze chcesz tu wyłudzac pieniadze? bo ci się skonczyły? tysiace ludzi zyje w biedzie sa na bardzo niskich rentach albo zisilkach z mopsu i jakos potrafią przertwac do pierwszego. sama jestem samotna matką bez pracy ale jakos sobie radze,sprzedaje w necie,dorabiam chałupniczo i czsami mam sprzątanie ale nie pomyslalam nigdy zeby wykorzystywac ufnosc ludzi. skoro masz pomoc od gminy to min masz a resztą to kombimuj sama. mozna tez zaopiekowac się czyims dzieckiem majac swoje stworzyc takie domowe przedszkole u nas duzo tak zarabia matk. ma ktos juz ten jej adres i dane?

Gość gość
Można ją znależć po IP

Gość gość
" Dziś skończył sie nam pieniądze " jak sie naraz pieniądze kończą ? Jak wiem ze mam mniej , to od początku myśle , co zrobić . A nie na ostatnią chwile czekam . Ale i tak myśle ze jakaś " gowniara " chciała zarobić . Normalny człowiek by pisał , będę wdzięczna za jakiekolwiek jedzenie .

Gość gość
komuna sie skonczyla i kazdy odpowiedzialny jest za siebie a rozstawianie nog by wiecej bylo geb niczego nie rozwiaze 333 www.youtube.com/watch?v=Nrj0DpwIPD4

Gość gość
Ściema jak nic - niby wykształcona bo angielski zna. Niby pożyczony laptop na parę dni a sąsiedzi wyjechali. to zamiast jedzenia za pomoc w angielskim wolała laptopa? nie dajcie się nabrać, naciągaczka albo haker. Ściemy wali jak nic.

Gość gość
Dziewczyno jakbyś na prawdę nie miała kasy to najpierw byś pożyczyła od sąsiadki , jeśli pozwala ci korzystać z laptopa to widać że macie dobry kontakt i by Ci nie odmówiła.Jesli nie kasy to jedzenie by Ci dała.Jeszcze jedno wyjście możesz wziąśc coś na kreske w sklepie,zapisze ci w zeszyt a na przyszły miesiąć oddasz.

Gość gość
mogę ci pomóc przy twoim udziale. zarobisz 500 zł bez wychodzenia z domu tylko przez internet dla wszystkich osób które potrzebują kasy pisz na maila pomocnaleczenie@wp.pl

Gość Richard Maria

Witam wszystkich, chcę tylko powiedzieć wszystkim, że można uzyskać pożyczkę kredytową bez zwłoki, dostałam pożyczkę od miłej kobiety o imieniu Mrs. Richard Maria, oni są najlepsi i są zaufani, że możesz skontaktować się z nimi w sprawie jakiejkolwiek pożyczki to jest bezpośredni kontakt e-mail (mariafinancialfunds@gmail.com)

Gość upgradeloans

Attn: Oferta pożyczki Złóż wniosek teraz
Czy jestem pożyczkodawcą z sektora prywatnego, czy potrzebujesz pożyczki, by zapłacić za swoją firmę. Oferuję również Pożyczki osobom fizycznym, Firmom i instytucjom korporacyjnym o oprocentowaniu 2%. Podaję tę pożyczkę poważnym osobom zainteresowanym tym e-mailem: {jonesloanfinance@yahoo.com} lub whatsapp +17026749213