Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monisia19933

Żaden mnie nie chce :(

Polecane posty

Gość Monisia19933

Hej dziewczyny :* Jestem w strasznym dołku. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje ale bardzo trudno znalesc mi faceta. Mam 22 lata, jestem atrakcyjna dziewczyna i mam w miare poukladane w glowie, jestem wyluzowana i ze mna mozna porozmawiac na prawde na kazdy temat, nie strzelam jakiejs damulki.Poznałam bardzo duzo chlopaków i byłam na wielu randkach lecz zawsze znajomosci konczyly sie po miesiacu albo i krocej:/ Chlopak sie w ogole nie odzywal po spotkaniu albo po jakims czasie pisal ze jestem super dziewczyna ale nic do mnie nie czuje. Bylam tylko w jednym zwiazku ktory trwal 3 lata, chlopak nie traktowal mnie na powaznie, nie kochal mnie, to byl taki toksyczny zwiazek ktory do niczego nie prowadzil, nadal utrzymuje z tym chlopakiem kontakt, zapytalam sie go czemu sie ze mna spotyka to odpowiedzial ze mnie bardzo lubi i tyle, a ja glupia nadal sie z nim spotykam bo wiem ze i tak nikogo nie znajde :/ Juz nie wiem co robic, czasami mysle ze ktos rzucil na mnie jakas klatwe :D Nigdy zaden chlopak mnie nie pokochal i nic do mnie nic czul, czuja sie gorsza od innych dziewczyn, tak jakbym byla jakas paskudna i glupia :(

Gość gość
Dam Ci dobrą radę- NIE SZUKAJ NIKOGO, a sam się znajdzie. Faceci chyba wyczuwają takie zdesperowane, które koniecznie chca z kims być, tez kiedys taka zreszta byłam. Odpusciłam i po jakims czasie "okazje" zaczeły sie pojawiać....Głowa do góry, jestes w takim wieku,z e faceci po prostu chca sie wyszaleć, nikt nie szuka nikogo na stałe majac troche ponad 20 lat. Zajmij sie soba, studiuj, pracuj, rozwijaj swoje zainteresowania, ani sie obejrzysz a znajdzie sie taki, który zechce byc z Tobą na dłużej.

Gość monisia19933
Wiesz, ja nie szukam nikogo na sile, tylko stwierdzam fakty jak jest. Poznaje tylu chlopaków i znajomosci koncza sie po paru dniach :/ Nie wiem, moze w moim charakterze jest jakas cecha ktora odpycha facetów :/ chodz wydaje mi sie ze zachowuje sie calkiem przecietnie. Widzisz, bylam z chlopakiem 3 lata a on i tak do mnie nie nie czul, traktowal mnie jak przyjaciolke, przez to czuje sie taka gorsza

Gość gość
Aż miło poczytać 'gość'. A ty 'Żaden mnie nie chce :(' Masz ciśnienie na chłopaka? Masz ich dookoła. Mało ci, chcesz rezerwacji.

Gość Jacek szafalowicz 666 997
Japonki japoneczki z japonii na facebook a nk to dno dna a moje gg to 5473221

Gość gość
nie martw się, mam tak samo jak Ty. Cały czas słyszę, że jestem super, cudowna, piękna, ale..... mi też jest bardzo przykro- wszystkie koleżanki dookoła opowiadają o swoich połówkach, wszędzie się widzi te zakochane pary

Gość gość
Poka fote to ocenim

Gość gość
Fajnie wyglądasz. Jesteś ok :)