Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy wprowadzilyscie pieczywo?

Polecane posty

Gość gość

Corka ma pol roku, na razie dostaje "zastrzyki" z kaszki manny. Zastanawiam sie, kiedy moglabym zaczac wprowadzac jej pieczywo. Najpierw pewnie jakies kaszki glutenowe?

Gość gość
a może odpuść sobie trucie dziecka?... Niech je naturalne produkty(mięsa, warzywa, sery, mleka, ryby, owoce o niskim poziomie cukru)

Gość gość
Moje pytanie kieruje do nienawiedzonych mamusiek. A, moje dziecko bedzie jadlo zdrowo, zapewniam cie, co nie oznacza, ze nie bedzie jadlo pieczywa :-/

Gość gość
7msc bulki pszenne.

Gość gość
Bułkę czy chlebek zawsze możesz dać do ręki. Podziubie mniej lub więcej. Czemu bezglutenowe? Rozumiem, że hartujesz ją glutenem w tej kaszy, to wystarczy. I tak Ci tego chleba dużo nie zje. Czasem ta wystawka na gluten to właśnie przy pomocy "normalnego" pieczywa czy pokruszonego herbatnika. Osobiście podawałam kaszę mannę z warzywną bądź owocową papką, od skończonego 4m-ca (przez 2 miesiące), a poza tym tylko pierś. Po skończonym pół roku nadal pierś, ale też pokarmy stałe - co chciał zjeść to już jadł, tzn. dostawał coś od nas albo kluski, klopsy, ser etc.

Gość gość
Jestem facetem :) nie jestem nawiedzony np wegetarian uważam za plagę naszych czasów. Ale za plagę uważam też to co jest w pieczywie, serkach i innych produktach "spożywczych", pół tablicy mendelejewa... Co do pieczywa to naprawdę nie warto go jeść(ogólnie produktów mącznych), chyba że od czasu dla smaku(jednak nie traktować tego jako podstawę żywienia)

Gość gość
Mezczyzno,owszem ale co w dzisiejszych czasach jest zdrowe? nieoplacalne jest eko. Fakt faktem mniej pryskaja-ale pryskaja.Przeciez swin nie beda leczyc homeopatia.Chleb co prawda moza sobie samemu upiec i jakies mniejsze zlo bedzie ale nadal zlo,a jesc trzeba.