Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

klub

Polecane posty

Gość gość

Witam Chodzi o moje relacje z dziewczyną. Dziewczyna ma 25 lat. Jesteśmy razem ponad rok. Przez ten rok nigdy nie byliśmy razem w klubie czy na karaoke. Chodzi sama, kiedy pierwszy raz zwróciłem jej uwagę, kiedy poszła na imprezę ostatkową do klubu i nawet nie zapytała mnie czy chcę pójść lub przynajmniej poinformować mnie, powiedziała, że poszła tylko potańczyć. Powiedziałem, że chcę z nią chodzić do klubu, powiedziała że kiedyś pójdziemy i tak zbywała kilka miesięcy. Kiedyś zapytałem co porabia i powiedziała że jest zmęczona i siedzi w domu. Okazało się że mnie okłamała i poszła do klubu. Dowiedziałem się przypadkiem, że była z facebooka. Powiedziałem dość i nie chcę takiego traktowania. Ona ma wielu przyjaciół chodzi na spotkania, kolacje, prywatki sama, na to przymykałem oczy i chciałem żeby tylko mówiła z kim i gdzie spędza czas, wiele razy przyłapałem ją na kłamstwie. Chodzi sama, ze mną tylko raz na pół roku na jakieś oficjalne spotkania, nigdy do klubu. Prosiłem drugi rok i nic. Powiedziała, ze jest imprezowa i się nie zmieni, nie mam nic przeciwko, że lubi potańczyć, ale dlaczego chodzi sama do klubu a ze mną nigdy i jeszcze mnie oszukuje . Co mam robić? Jak oceniacie jej postępowanie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować