Gość gość Napisano Maj 31, 2015 Witam Chodzi o moje relacje z dziewczyną. Dziewczyna ma 25 lat. Jesteśmy razem ponad rok. Przez ten rok nigdy nie byliśmy razem w klubie czy na karaoke. Chodzi sama, kiedy pierwszy raz zwróciłem jej uwagę, kiedy poszła na imprezę ostatkową do klubu i nawet nie zapytała mnie czy chcę pójść lub przynajmniej poinformować mnie, powiedziała, że poszła tylko potańczyć. Powiedziałem, że chcę z nią chodzić do klubu, powiedziała że kiedyś pójdziemy i tak zbywała kilka miesięcy. Kiedyś zapytałem co porabia i powiedziała że jest zmęczona i siedzi w domu. Okazało się że mnie okłamała i poszła do klubu. Dowiedziałem się przypadkiem, że była z facebooka. Powiedziałem dość i nie chcę takiego traktowania. Ona ma wielu przyjaciół chodzi na spotkania, kolacje, prywatki sama, na to przymykałem oczy i chciałem żeby tylko mówiła z kim i gdzie spędza czas, wiele razy przyłapałem ją na kłamstwie. Chodzi sama, ze mną tylko raz na pół roku na jakieś oficjalne spotkania, nigdy do klubu. Prosiłem drugi rok i nic. Powiedziała, ze jest imprezowa i się nie zmieni, nie mam nic przeciwko, że lubi potańczyć, ale dlaczego chodzi sama do klubu a ze mną nigdy i jeszcze mnie oszukuje . Co mam robić? Jak oceniacie jej postępowanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach