Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwalic jej związek ?

Polecane posty

Gość gość

Ona ma 25 lat ja 22, jej narzeczony 26 lat. Jest to kuzynka mojego przyjaciela. Dziewczyna oczarowala mnie od momentu kiedy ją zobaczyłem. Jest modelką. Jest naturalna, a zarazem piękna. Jest taką księżniczką. Z tego co wiem od 5 lat jest w stałym związku, od 3 lat zaręczona, a za 2 lata mają barach ślub. Związek jest zwyczajnie przechodzony. Jak ją oczarować, pokazać jej,ze mi na niej zależy i zdobyć ją ? Jestem mniej przystojny i mam mniejszy zasob konta od jej narzeczonego.

Gość gość
nie masz u niej szans

Gość LordJackoB
Kup BMW albo merca. Merce chwytają za serce ;)

Gość gość
Eee tam Merce to taki tani McDonalds... Co innego Bentley albo Maserati. :) A tak serio koles, to nie rozbijaj nikomu zwiazkow ani nie mac ludziom w zyciu, bo karma wraca. Zawsze.

Gość najmądrzejszawewszechświecie
Związek zbudowany na czyimś nieszczęściu nigdy nie przetrwa. Poza tym to obrzydliwe.

Gość gość
Czemu obrzydliwe ? Ten związek i tak jest przechodzony

Gość gość
Kierujac sie twoja logika, twoj tez by byl po takim czasie przechodzony i co w zwiazku z tym? Zmienil bys ja na swiezy towar? I tak w nieskonczonosc? Zobacz, wszystkie malzenstwa to sa zwiazki przechidzone, a jednak staraja sie przy sobie trwac. Ekscytacja zawsze mija, nue jazdemu sie udaje wytrwac w rutynie, ale tak juz wygladaja zwiazki. Twoj kiedys tez taki bedzie jak znajdziesz kogos. Sek w tym, zebys wytrwal, pracowal nad zwiazkiem, komunikowal sie, rozmawial o problemach a nie zamiatal je pod dywan, naprawial relacje, a uciekal od odpowiedzialnosci. Monotonia i rutyna pojawiaja sie zawsze po kilku latach.

Gość gość
a skąd taka pewnosć że jestes w stanie ,,rozbic zwiazek" troche za pewny siebie ejstes...laska jakby chciała to by juz dawno z tobą była, skoro nie jest znaczy że nie chce nie wyobrażaj sobie zbyt wiele:P

Gość gość
Haha, nieudaczniku, nie umiesz znaleźć jakiejkolwiek dziewczyny, a myślisz ze laska ktora ma w perspektywie ślub dla ciebie go odwoła ? Próbuj sie poniżać, ale jak, skro tego nawet nie wiesz jak sie do tego zabrać, bedzie miała niezła beke z koleżankami. :-D

Gość gość
rozwal jej zwiazek! tylko pamietaj szczegolnie opisuj tutaj krok po kroku co robisz i jak ona sie zachowuje, itp! KONIECZNIE zdawaj relacje :D (lece po popcorn :classic_cool: )