Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napady gniewu

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z emocjami, wyżywam się na wszystkich dookoła. Nie panuje nad sobą, muszę kogoś wyzwać albo wydrzeć się z byle powodu. Kiedy się kontroluję przez dłuższy czas, np tydzień, wszystko wraca ze zwiekszoną siłą i wtedy dostaję napadów szału, tracę zupełnie kontrolę nad sobą. Miałam coś takiego kilkanaście razy w życiu i sama jestem przerażona tym co się wtedy ze mną dzieje. Nie panuję nad tym co robię rzucam czym popadnię, krzyczę, ogólnie masakra. Nie wiem co z tym zrobić...

Gość gość
hahahah, ja też tak mam XD wyżywam się na swojej współlokatorce XD lubię raz na jakiś czas kogoś ostro pohejtować, wtedy się czuję lepiej XD to nie żadna choroba, po prostu jesteś Hejterem, a Hejterzy tak mają XD pamiętaj - Haters Gonna Hate! XD

Gość gość
Oj no bardzo zabawne, tylko że ja nie mieszkam z obcą mi osobą tylko z mamą, którą ranię takim zachowaniem. I chcę się zmienić.

dobrze ,zę zdajesz sobie sprawę ze swojego ... defektu :) jednak - o ile nie jest to przypadłość kliniczna - musisz zacząć szakć pomocy bo mozę sie zdarzyć ,ze w szale posuniesz sie za dlaeko , albo trafisz na kogoś jeszcze gorszego niż ty i skończy sie to obrażeniami fizycznymi a do ciebie przylgnie łatka osoby niezrównoważonej psychicznie :)

Gość gość
Mam 19 lat. Poza tym mam fobię społeczną, która może mieć coś z tym wspólnego(?)

Gość gość
U mnie się objawia tym, że unikam wszelkiego kontaktu z ludźmi. W tym roku nawet nie podeszłam do matury, a od zakończenia roku praktycznie nie wychodzę z domu, byłam poza domem może pięć razy.