Gość gość Napisano Listopad 22, 2017 Jak zagwarantujecie mi taką zdawalność? Jak nie zdam to co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nova Bydgoszcz Napisano Styczeń 16, 2018 Zapraszamy do szkoły policealnej, liceum i gimnazjum NOVA Centrum Edukacyjne!!! Nabór Wiosenny już ruszył! Zapisz się na darmowy kierunek! Śpiesz się! Wpisowe 0 zł! Wydajemy legitymacje i zaświadczenia! ul. Krasińskiego 2 Bydgoszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2018 Ja Ci polece szkole policealna, poniewaz ona trwa krócej i zdobedziesz wieksza praktyke, ja tak zrobiłam, najpierw szkoła policeana w żaku z której jestem bardzo zadowolona, zajecia miałam weekendowo i pracowałam w tygodniu przez 2 lata. mam dyplom technika i zdałam egzaminy zawodowe. Szkoła przygotowała mnie bardzo dobrze. Teraz pracuję w zawdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przedstawiciel szkoły ŻAK Napisano Marzec 15, 2018 Dzień dobry, jeśli zastanawiasz się nad wyborem szkoły policealnej zapraszamy do skorzystania z oferty szkoły ŻAK. Jesteśmy największą siecią szkół policealnych w Polsce, a swoje oddziały mamy w ponad 80 miastach w całym kraju. Zapraszamy do zapoznania się z szeroką ofertą dostępnych kierunków https://zak.edu.pl/. Rekrutacja na semestr zimowy wciąż trwa! Zapraszamy do zapisów do końca marca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nova Bydgoszcz Napisano Kwiecień 10, 2018 W NOVA nabór dobiega końca! Śpiesz się oczko.gif Zgarnij znajomego a otrzymasz korzystne promocje! - technik informatyk - asystentka stomatologiczna - LO - psycholog wychowawczy - asystent nauczyciela przedszkola - dietetyk - filolog języka niemieckiego Możliwy zapis na semestr wyższy!!! Zapraszamy na Krasińskiego 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JudytaSz Napisano Wrzesień 5, 2018 Musisz zdecydować sama, tylko wcześniej dokładnie sprawdź wszystkie propozycje oraz zapotrzebowanie rynkowe na dane zawody. W zakresie szkół policealnych zdecydowanie z własnego doświadczenia polecam Cosinus, ponieważ są najlepiej przygotowani w zakresie sal, materiałów oraz kadry nauczycielskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurkuma121 4 Napisano Kwiecień 22, 2022 W Twojej sytuacji chyba powrót na studia zdecydowanie lepszy. Przy zatrudnianiu się chyba przychylniejszym okiem patrzą na papierek z uczelni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach