Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co będzie dalej.. :(

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja jest trudna.. Dostałam około 2 tygodnie temu sms z bezpłatnej bramki o treści "sprawdź sobie fb twojego męża". Wiedziona ciekawością weszłam w jego wiadomości a tam teksty do innych dziewczyn typu ale jesteś seksowna, mógłbym się zakochać, jesteś kociakiem.. Zapytany o to roześmiał się i stwierdził że nic złego nie robi. Co do mnie nie zmienił się - przytula, całuje, chce się kochać - ale we mnie jakby coś umarło.. Nie potrafię już tak jak wcześniej go traktować, tak jakby nic się nie stało. Nie chcę jego uścisków, pocałunków, seks bardzo lubię ale kiedy on zaczyna grę wstępną zaraz przychodzą mi do głowy myśli że pewnie teraz wyobraża sobie że jest z kimś innym. Dodam jeszcze że to nie były pierwsze tego typu wiadomości - już któryś raz z kolei przyłapałam go na flirtowaniu z innymi ale zawsze z mojej strony był płacz, żal, bardzo to przeżywałam.. Teraz tego nie ma, czuję się tak jakby stał się dla mnie obcy, jakby 4 wspólne lata nic nie znaczyły.. Czy to uczucie minie? Czy będę jeszcze w stanie znów się w nim zakochać? Tylko po co, żeby znowu złamał mi serce?

Gość gość
Nie moge powiedzieć ze wiem co czujesz bo nigdy nie znalazlam sie w takiej sytuacji ale...W Twojej sytuacji byla moja kolezanka oni przetrwali :) porozmawiaj z nim szczerze ale zero placzu i zalu chlonely rozmowa typu rynku albo akwarium glowa do gory :)

Gość gość
Chlodna rozmowa typu rybki albo akwarium

Gość gość
zostaw go on zawsze będzie się tobą bawił,brak uczucia z jego strony