Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pannaktoss

21 dni głodówki czyni cuda!

Polecane posty

Gość pannaktoss

wbrew wszechobecnemu hejtu, mówię jeszcze raz TAK! Od ponad pół roku męczę się z ciągłymi dietami, to schudnę 2 kg, przytyję 4 kg, ciągła męczarnia, brak motywacji, silnej woli, nieodparta chęc jedzenia słodkości w celu poprawienia humoru, tak o to doprowadziłam się do stanu wagi 65 kg! Jedni zaraz powiedzą, że to nic, ale powiem tak: mam 170 cm, kilka ładnych lat ważyłach 54kg, przy zbilansowanej diecie i aktywnosci fiz (3x sił/tyg i bieganie) uważam, że taka waga jest dla mnie najlepsza, po prostu czuję się z nia i psychicznie i fizycznie świetnie. wracając - przytyłam 10kg, byłam bliska depresji, tak ja-wieczna pani perfekcjna, nie mieściłam się w ciuchy kupione wczesniej a z większym rozmiarem ciągle nie potrafiłam się pogodzic. w końcu postanowiłam przejsc na głodówkę- dużo o tym czytałam, pomógł mi w przygotowaniu, zwłaszcza pod kątem mentalnym kanal na YT - Droga Zdrowia, postanowiłam 21 dni pic tylko wodę niegazowaną. Po tych 3 tyg waga wskazywała 54kg (dodam tylko, że niewielka aktywnosc fizyczna w czasie głodówki mi towarzyszyła: spacery, truchty, proste cw w domu), jestem teraz 3 tyg od zakonczenia głodówki (1 tydzien wychodzenia same soki warzywne i owocowe, kolejne 2 tyg warzywa (surowe, na parze, gotowane, oprocz straczkowych) i owoce bez skórki (głównie jabłka), truskawki, borówki etc, cytrusy) BRAK EFEKTU JOJO - waga wskazuje 56kg, psychicznie inny czlowiek, dopiero teraz tak naprawdę zaczynam życ a nie funkcjonowac, wbrew pozorom, żyję i mam się dobrze, osobom, które od dawna nie wiedzą jak zaczac bądz nie mają motywacji zmiany, POLECAM. tylko rozsądnie wychodzic z głodówki i kg nie wrócą!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować