Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość sylwujaa

ProEstetica Centrum Medycyny Estetycznej Poznań OPINIE

Polecane posty

Gość gość
Co w z tą prodermą? Tu miały być opinie o proestetice. Nie znam dr Pragera osobiście, ale slyszałam o nim same pozytywne opinie. Myślę, ze dobrze robi, że jezeli się na czymś nie zna to odsyła do innego specjalisty. Nikt nie jest alfą i omegą. Lepiej, że odsyła niz ma zrobić cos czego nie jest do końca pewny.

Gość Eveyy
Ja wybrałam zabieg w klinice Proderma i musze przyznac, ze jestem bardzo zadowolona. Efekt jest niesamowity, personel mily i kompetentny. Polecam serdecznie.

Gość Oste
W klinice zdecydowałam sie na botox i jestem bardziej niz zadowolona z efektow. Zabieg przebiegl bezproblemowo, a lekarz prowadzacy to prawdziwy specjalista w swojej dziedzinie. Goraco polecam

Gość Czard
Zdecydowanie jedno z najlepszych miejsc oferujacych tego typu zabiegi na mapie Poznania. Profesjonalna kadra i szeroki zakres usług z pewnoscia przyciagnie wielu pacjentow potrzebujacych pomocy. Mnie pomogli wiec serdecznie polecam klinike Proderma

Gość Srava
Widze, ze nie jestem jedyna zadowolona klientką Prodermy. Swietne ceny i wysoka jakosc sprawiaja, ze chce sie wracac.

Gość Myjku
Miałam tutaj robiony zabieg redukcji naczynek, do którego podchodziłam z lekką obawą, ale teraz juz wiem, ze zupelnie niepotrzebnie. Nawet nie poczulam kiedy moja skora stawala sie mlodsza i piekniejsza. Wiem, ze to nie jedyna metamorfoza jaka sobie tutaj zafunduje i goraco zachecam kazda z nas do skorzystania z szerokiej oferty Proderma

Gość madlenkaje
gorąco polecam - dr Dudzińska jest niesamowita w tym co robi. nie tylko dobrała mi swietnie działajacą serię zabiegów na trądzik, ale też jest fanastyczną osobą, która dzieli się z pacjentem swoją wiedzą, doświadczeniem i trickami na ładną skórę, a nie jedynie wypisuje recepty.

Gość proffesorka
Byłam w Prodermie na kilku zabiegach, głownie w celu wypełnienia zmarszczek botox oraz kwas hialuronowy , również laser. Zabieg wykonany sprawnie, szybko oraz dostosowany do potrzeb pacjenta. Efekt zachwycający. Polecam!

Gość erollis
Proderma wg mnie najlepsza, nowoczesna klinika... dwie lekarki posiadaja umiejętności i wiedzę z zakresu Medycyny Estetycznej Niezwykłe podejście do pacjenta a nade wszystko profesjonalizm i uczciwość.Gabinet wyposażony w sprzęt najwyższej klasy.Wspaniała atmosfera i cudowny zespół , to wszystko sprawia , że nie wyobrażam sobie innego miejsca i będę wracać tam napewno...

Gość zusia92
ktos ma pojecie gdzie najlepiej zrobie laserowa depilacje ???

Gość GrejtElka26
Ja robiłam laser w Prodermie i polecam wszystkim kobietkom!! Cena na poczatku troche mnie przerazila, nie naleze do zamoznych.. ale znalazlam oferte z Groupon i dzieki temu zafundowalam sobie malym kosztem cala kuracje :) Bardzo sie balam przed zabiegiem, ale wszystko mi personel wyjasnil krok po kroku, a wykonanie też nie było tak nieprzyjemne jak mogloby sie to wydawac

Gość gumbo
PRODERMA!!! Rewelacja, teraz bylam na zabiegach o wiele taniej bo skorzystalam z kuponow na grouponie i wyszlo mi ze za cala depilacje laserowa wydalam prawie polowe mniej !

Gość PiknySoo
Pani Dembinska w Prodermie to najlepsza specjalistka w medycynie estetycznej z jaka mialam doczynienia, pomogla mi po spartolonym zabiegu powiekszania ust w innej klinice, do tego zasugerowala rozjasnienie cieni pod oczami, i wyglladam teraz jak nowa kobieta

Gość sulfatum
Salon jest świetny, potwierdzam ja i wszystkie kobiety w mojej rodzinie ;) Gdyby ktos mial watpliwosci najlepiej sie przejsc i przekonac.

Gość michalinka P
Mój chłopak miał problem z wypadaniem włosów, a w klinice znaleźli na to sposob. Wykonano badanie trichoskopowe, a pozniej zastosowano metode FotoFinder.. na efekty nie trzeba bylo dlugo czekac

Gość lusesita69
depilacja laserem wąsika - robiłam w PRODERMIE . Mam ciemna karnacje i wlosy, co jakis czas musze 'zalatwic' sprawe wąsika, jezeli ktos ma podobnie to polecam ta klinike, najlepszy efekt jak do tej pory

Gość gagadu
najlepszy gabinet z ktorego uslug mialam okazje korzystac, pelen profesjonalizm a do tego przemily personel

Gość czekoladaBiala
Szczegolnie polecam mezoterapie! Jestem baaaardzo zadowolona z efektow, i nie tylko ja to dostrzegam. Proderma reprezentuje naprawde wysoki poziom, w kazdym wzgledzie, mily personel, piekny gabinet i niesamowite rezultaty

Gość wisznu_ina
Ja sie wypowiem na temat terapii odmladzania dloni bo niedawno z niej skorzystalam. Naprawde super. Skora jest napieta, wyraznie odmlodzona, przebarwienia rozjasnione. Po zabiegu nalozono mi rekawiczki z serum. Odzyskalam sprezystosc i witalnosc. Poleciłam koleżankom, polecę i tutaj !

Gość torotka
Gorąco polecam dziewczyny ! I chłopaki zreszta tez :D swietna jest ta klinika, w srodku elegancja francja, przemila recepcjonistka a lekarze wykwalifikowani, doswiadczeni i dobrze odgadujacy potrzeby klientow! Super sa te fale akustyczne na ktore ostatnio chodze, terapia przeciwcellulitowa - dwa razy w miesiacu i efekty sa piorunujace. Od czasu do czasu chodze tez na oczyszczanie twarzy i peeling migdałowy, na temat innyc zabiegow sie nie wypowiem ale na pewno tez sa na wysokim poziomie :D

Gość perpetuasaliva
A podzielę się swoją opinią, voila Bardzo sobię cenię opiekę medyczną , wszelkie cenne spostrzeżenia i porady pani Magdy Dembińskiej, wiele zawdzieczam zabiegom przez które przeszłam w Prodermie . W zasadzie caly mój nowy wizerunek :) Gabinet jest nowoczesny, panuje w nim przemila atmosfera, szeroki zakres zabiegow ciagle uzupelniaja o nowe, rewelacyjne i innowacyjne terminy, hmmm nie mialam nigdy problemu z umowieniem wizyty, nawet przed samymi swietami udalo mi sie wbic na jakas luzniejsza date. Stosunek jakość-cena też dobry. Co tu wiecej gadac, polecam polecam

Gość tosia998
Z***biscie mi sie poprawila cera po wypelnianiu zmarszczek laserem, naprawde skuteczna metoda polecam wszystkim

Gość Weelyweeky
Ja bylam na rozbijaniu cellulitu jakas fala czy wibracjami, musze powiedziec ze bylam nastawiona bardzo sceptycznie ale efekty sa swietne a zabiegi cenowo nie przerazaja

Gość AsiuniaP
Ja korzystałam z usług Prodermy- byłam na kilku zabiegach wykonywanych peeloingiem z uwagi na silny trądzik na mojej buzi. Pełen profesjonalizm, dowiedziałam się czego unikać i co robić by warunki mojej skóry się poprawiły

Gość MirraCz
Najlepsza klinika w Poznaniu to Proderma. Jestem bardzo zadowolona z zabiegu korekty powiek górnych i dolnych wykonanej w tej klinice. Okropnie mnie dołował wygląd opadających, obrzękniętych powiek górnych. Byłam na konsultacji z Panią dr Dembińską, która wyjaśniła mi na czym polega ten zabieg i jak będzie przebiegał okres rekonwalestencji. Zdecydowałam się i jestem bardzo zadowolona z efektu zabiegu. Pozbyłam się kompleksów i chandry.Polecam wszystkim Panią dr. Dembińska, która służy pomocą, jest otwarta , cierpliwa i godna zaufania.Podczas zabiegu czułam się naprawdę komfortowo, nie miałam stresu i nie bałam się zabiegu. W tej klinice wszystko jest ok:)

Gość gość
Jeśli chodzi o dobrą, skuteczną i tanią klinikę medycyny estetycznej to zdecydowanie polecam Grochowska9 http://grochowska9.pl/

Gość KaśkaXVZ
Korzystałam z centrum ProEstetica, gdy robiłam sobie kwasem hialuronowym zmarszczki wokół ust. Nie narzekam, wyszło nawet dobrze, ale przyjaciółka zachęciła mnie do skorzystania z oferty kliniki Proderma ul. Wyłom, która ma Groupony na różne zabiegi co się bardzo opłaca. Zrobiłam sobie depilacje laserem diodowym nogi i jestem super zadowolona. Warto zainteresować się ofertami Prodermy, bo są ciekawe. Jest to klinika nowoczesna i lekarze bardzo doświadczeni, profesjonaliści. Polecam

Gość M_Kinga
Polecam jednak zdecydować się na zabiegi w klinice Proderma przy ul. Wyłom. Muszę przyznać, że robiłam tam botoks i jestem bardzo zadowolona z niesamowitego efektu. Wszystko przebiegło bezproblemowo, a lekarka prowadząca to profesjonalistka w każdym calu. Obsługa bardzo miła i kompetentna.

Gość MagdLenaK
Robiłam w ProEstetice depilację laserową i byłam tak sobie zadowolona. Nie bardzo spodobało mi się podejście personelu. Koleżanka poleciła mi Prodermę. Porównując to zdecydowanie lepszy wybór. Po zabiegu depilacji laserowej bikini jestem bardzo zadowolona, efekty sa znacznie lepsze. Obsługa jest bardzo miła i na bieżąco tłumaczy wykonywane właśnie czynności. Gorąco polecam!

Gość Salome7
Na prawdę dobra, solidna klinika, czysta, przyjemna, wspaniały personel z wysokimi kwalifikacjami. Można bez obaw oddać się w ręce takich specjalistów. Wyszłam zadowolona już po pierwszej wizycie, na której zachwyciła mnie pani doktor swoim podejściem do problemów związanych ze skórą i świetnie dobrała mi zabieg mikrodermabrazji po której czułam się wyjątkowo.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować