Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sny

Polecane posty

Gość gość

Zawsze kiedy sni mi sie,ze zwraca na mnie uwage jakis przystojny mezczyzna to mam przerabane w pracy. No i dzisiaj byl kolejny sen, moze to brak mezczyzny? Gdybym spotkala sie z jakims to nie byloby tych glupich snow a tak to kolejny raz bede miec przerabane w pracy :/ a moze mi sie tylko wydaje ,ze sny wplywaja na moja prace :/

Gość gość
lepiej nie poznawaj faceta bo rozerwanie błonki dziewiczej boli:(

Gość CzarnaAnielica
Mnie od pewnego czasu sni sie pokoj pelen dzieci,bawia sie. Jest glosno,ja jestem oprowadzana tak jakby po sierocincu(oprowadza mnie chyba zakonnica) zauwazam w pewnym momencie lozeczko,podchodze odsowam koldre a tam martwa dziewczynka,tak na oko z 4-5lat. Pytam zakonnicy co sie z nia stalo a ona odpowiada ze umarla bo nikt sie nia nie zajmowal. Pozniej caly obraz sie rozmywa i sen sie konczy. Snilo mi sie to kilka razy ale za kazdym razem strach jest taki sam:/

Gość gość
No faktycznie straszny sen, jak juz pisalam wczesniej mi snil sie przystojny mezczyzna zmusil mnie do tego zebym sie calowala z nim a na fotelu siedzial inny i sie przygladal nam. Boze jakie to krepujace. A najgorsze jest to,ze na bank bede miec przerabane w pracy. W ogole te sny mam zboczone :/

Gość CzarnaAnielica
No dla mnie straszny.. W ciazy jestem i jest to przerazajace.

Gość gość
Bedzie dobrze :) ponoc w ciazy tak jest,ze kobieta sie boi,ale bedzie dobrze:) juz wiesz co bedziesz miec?