Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piersi w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witajcie :) Mam do Was pytanko ;) otóż jestem w 32 tc, moje piersi, co prawda po dziś dzień w ogóle nie urosły (jakby nie wiedziały o ciąży :p), ale przy dotyku pojawiły się w nich zgrubienia, w obu jednocześnie. Oczywiście kontaktowałam się z ginekologiem i powiedział, że przygotowują się do karmienia i stąd te zmiany. I moje pytanie pojawia się tutaj, czy któraś z Was też tak miała lub ma? Byłabym spokojniejsza, że nie jestem jedyna ;) Dzięki bardzo za odpowiedzi :)

Gość gość
U mnie za to inaczej. Zmienily sie na samym poczatku tj spuchly, zrobily sie ciezkie, zylaste, a sutki i otoczka sa brazowe jak u murzynki (maz smieje sie ze bedzie leciec kakao a nie mleko). I tak juz z 6 miesiac.... Zero jakiejkolwiek siary, nic, nul... A to juz 33 tydzien.. Mam wrazenie ze tam juz nic sie nie dzieje i nie bedzie dzialo :(

Gość gość
Ja jestem w 36tc i zauważyłam że od 2 tyg piersi zaczęły mi dopiero rosnąć, zrobiły się dużo pełniejsze, zgrubienia w brodawkach też mam. A wcześniej były takie same jak przed ciążą też się bardzo dziwiłam, bo myślałam że w ciąży to będą rosły do niewyobrażalnych rozmiarów. Ale jak widać nie jest to regułą.

Gość gość
ja jestem w 18 tyg a piersi zaczely mi roznac juz od 6 tyg, teraz mam ze 3 rozmiary wieksze, sa jak balony:) moj maz jest zadowolony bo ja mam non stop ochote na seks, coprawda nigdy nie lubilam duzych piersi u kobiet I sama sie troche wstydze ze mam jak u Pameli Anderson, przyzwyczajam sie powoli, maz chce sie ze mna kochac pare razy dziennie, co mi nie przeszkadza,jestem szczupla ale ten biust, ciekawa jestem ile jeszcze urosnie:)