Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paullusia

Zakazana mama

Polecane posty

Witam jesteśmy z mężem 4 lata po ślubie... Mamy 4 letnią córeczkę.... Mój problem polega na tym, że mąż nie pozwała wręcz zabrania mi odwiedzać moją mamę... Odkąd pamiętam nigdy nie miał z moimi rodzicami dobrego kontaktu nie jeżdził ze mna i wgl... Do jego rodziców owszem jeżdzimy kiedy on tylko chce.... Pięć miesięcy temu zmarł mój tata, myślałam ze sytuacja się troszkę poprawi, ale nie powiedział e mam wybierać miedzy nim a mamą... Jak wybiore mame to każe mi się wyprowadzić do mamy a jak wybiore męża to mam zostać i nigdy więcej do mamy nie jeździć.... Tylko, że oboje są dla mnie wazni i nie potrafie wybra.... Może ktoś miał albo ma taką sytuację.... Jak sie zachować kogo wybrać ???

Gość gość
Twój mąż to despota. Jak można kogos stawiać przed takim wyborem??

Gość gość
a co mamusia odwaliła?

Gość gość
To napisz dlaczego tak Twojej mamy nielubi.Nic nie dzieje się bez przyczyny.

Gość gość
A ile ty masz lat, zeby facet ci czegokolwiek zakazywał? 12? Zabiłabym śmiechem na tekst pt. "zabraniam ci". Dziewczyno, jakim cudem mąż będzie cię szanował, skoro ty sama siebie nie szanujesz? wolność jednostki jest podstawowym prawem człowieka, a ty się zachowujesz jak niewolnica. Żałosne. Dziś nie pozwala ci się widywać z mamą, co będzie potem? zabroni wychodzić z domu? masz w ogole swoje zdanie?

Gość gość
Facet, który tak stawia sprawę jest absolutnym debilem i żadne zachowanie teściowej tego nie usprawiedliwia. W dodatku jest to facet, który nie tylko nie szanuje żony, ale tez zwyczajnie jej nie kocha. Ma tylko potrzebę kontroli.

Gość gość
Ale nie wiadomo o co poszło. Mało to na kafeterii historii, że mąż po slubie okazuje się nieodpępowiony od matki , że jest na każde jej zawołanie w myśl zasady, że matke można mieć tylko jedną a żon wiele? Dużo kobiet tu się żali.I w tedy padają porady aby mąż wybrałAlbo żone albo matke.Sorry tak to jest.

Tak mam swoje zdanie.. Mąż poprostu nie lubi mojej rodziny (nigdy nie lubiał)a rodziców tz. teraz tylko mamy nie lubi najbardziej... Dlaczego nie lubi ?? Niewiem już na początku naszej znajomości nie za bardzo z nimi rozmawiał... Nie wiem dlaczego tak stawia sprawę