Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karmienie piersią na ulicy ZA czy PRZECIW?

Polecane posty

Gość gość

nowa akcja 'Karmiące cyce na ulice' jesteście przeciwnikami czy zwolennikami takiej akcji?

Gość gość
Nie znam akcji. Jeśli karmi się dyskretnie- siądzie tyłem, zasłoni pieluszką etc- jestem za. Jeśli za przeproszeniem "wywali cyca"przy stoliku w restauracji, albo gdzieć na środku ulicy - jestem kategorycznie przeciw.

Gość gość
popieram wyżej, nie popieram jak rozłoży swój majdan na oczach wzystkich, wszystko dyskretnie powinno sie odbywac,.

"Jeśli karmi się dyskretnie- siądzie tyłem, zasłoni pieluszką etc- jestem za. Jeśli za przeproszeniem "wywali cyca"przy stoliku w restauracji, albo gdzieć na środku ulicy - jestem kategorycznie przeciw." Dokładnie. Nie przeszkadza mi to i uważam że matki maja prawo do karmienia w miejscach publicznych ale z zachowaniem pewnej granicy dobrego smaku.

Z kulturalnego punktu widzenia dyskrecja wygrywa😴 Karmiąca i tak pewnie ma to gdzieś, bo niemowlę najważniejsze, a gdy chce jeść, to tu i teraz.

Gość gość
przeciw, chociaż sama jestem matką i kiedyś byłam za, ale pewnego razu mój syn przybiegł z placu zabaw i powiedział mamo pani Ania ma włosy na cyckach. Wyglądam przez okno, a sąsiadka siedzi na ławce przed blokiem rozłożona z całym majdanem i karmi swoje dziecko , a wszystkie dzieci jakie tam były otoczyły ją i przyglądały się z zaciekawieniem temu zabiegowi, a najbardziej jej piersiom.