Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanapalona25

Do Dziewic.1 Raz nie boli!

Polecane posty

Gość onanapalona25

Jeśli się nie rozluźnicie i nie zwilżycie to bedzie was boleć za każdym razem.Błona to inna kwestia, ale z reguły to nie jest gówny problem. poczytajcie sobie co mówią ginekolodzy!!! Nie wciskajcie kitu dziewczyną, nie straszcie!To że wy tak czułyście to nie znaczy ze one tak beda czuć!!! Pewnie zaraz pod spodem pojawi sie 20 komentarzy jak bardzo mnie bolało. Darujcie sobie!Nie interesuje mnie to.To jest dla dziewic,a nie dla rozdziewiczonych! podobno faceta tez noże bolec jeśli penis mus ię złaie,albo "skończy" i bedzie się jeszcze poruszał w kobiecie...

Gość gość
No boli samo przerwanie błony, bo są tam zakończenia nerwowe. I to może boleć nawet gdy się jest podnieconą i nawilżoną. Mnie bolało, ale to było tylko takie ukłucie - silne, mocne, ale trwało 1 sekundę.

Gość gość
Raczej nie nawilżona pochwa. Mnie nie bolało, ale wiem że dziewczyny bardzo narzekają na swój pierwszy raz. Tylko niektóre z nich są wielkimi panikarami i histeryczkami.

Gość gość
Moja siostra przeszła mega gładko, ani kropelki krwi, praktycznie bez bólu. A ja plamiłam jeszcze dni dni później a ból był taki, że się popłakałam. Normalnie mi łzy ciekły po policzkach. A jestem raczej wytrzymała na ból. Także - to zależy. Jednym sie uda przejśc łatwo, inne będą miały problem.

Gość gość
Wszystko zależy od budowy samej błony. A także penisa faceta (mój ma dużego i po prostu pochwa musiała się trochę porozciągać, co mimo podniecenia itd nie jest najwspanialszą rzeczą na świecie). Ale nastawianie się na bam, bam i po krzyku też jest śmieszne :D Bo potem jak w trakcie coś wyjdzie romantyzm może prysnąć :P x I mówicie "inne są histeryczkami". To się zdecydujcie, albo każdy jest inny albo są histeryczki i bezbolesne. Bo jak dla mnie to są kobiety kóre przeżywają rzeźnię (czego osobiście sobie nie wyobrażam, bo można to rozłożyć na kilka razy ale jak kto woli) a i takie co jak Wy, nie macie najmniejszego problemu. To jakby mówić "nie słuchajcie tych co mówią, ze poród boli, dla mnie było super" a inna modliła się w tym czasie o śmierć.

Gość gość
" A ja plamiłam jeszcze dni dni później a ból był taki, że się popłakałam. Normalnie mi łzy ciekły po policzkach. " U mnie chyba byłoby podobnie albo i gorzej, ale właśnie dlatego trochę to wszystko rozciągneliśmy i na spokojnie wszystko było, bo ani mój facet ani ja nie wyobrażaliśmy sobie tego (on chyba by się czuł jak ostatnia świnia gdybym się z bólu popłakała).

Gość gość
A mojemu było chyba wszystko jedno. To nie był dobry człowiek. Niestety.

Gość gość
"A mojemu było chyba wszystko jedno. To nie był dobry człowiek. Niestety. " Może to też świadczy o facecie, czy bez problemu może pchać w dziewczynę i średnio zwracać uwagę co czuje, w myśl zasady "bo musi boleć jak dziewica, potem przestanie" czy jednak woli różnymi sposobami a takze wyrzeczeniami minimalizować ryzyko wystąpienia bólu. Tak czy owak, dla dziewic większym problemem powinien być WYBÓR mężczyzny a nie to czy będzie bolało czy nie.

Gość gość
On twierdził, że musi boleć i bolało. Poza tym, próbował innymi sposobami, ale nic nie wskórał. Nie miałam pojęcia co to prawdziwy seks, póki nie poznałam obecnego partnera.

Gość gość
Boli to stulejarz , kobia franciu ma tyle dzur ze z twoim problem zada ziura si niepomoze:-)

Gość autorkapooostiuii
Do gość wczoraj "To jakby mówić "nie słuchajcie tych co mówią, ze poród boli, dla mnie było super" a inna modliła się w tym czasie o śmierć." Modliła się o śmierc?Nie przesadzasz?Po prostu zauważyłam ze większość kobiet pewne sprawy wyolbrzymia i mnie osobiście denerwuje takie zachowanie. To dotyczy zarówno pierwszego razu jak i porodu. Nic dziwnego że w ten sposób pogłebia się stereotypy dotyczące kobiet, zeszłam z tematu... Nie powinno sie sluchać niektórych opowieści bo czasami są zbyt rozdmuchane. To całe pitolenie że musi bolec (mówie o 1 razie), albo że niesamowicie boli (poród) też nie wpływa dobrze.A prawda jest taka ze nastawienie ma kluczowe znaczenie, tyle! "Ale nastawianie się na bam, bam i po krzyku też jest śmieszne smiech.gif Bo potem jak w trakcie coś wyjdzie romantyzm może prysnąć jezyk.gif" A nie uważacie że wszyscy nam wpajają jaki ten pierwszy raz musi byc wspaniały i jak idealny . Ludzie przecież to tylko seks, liczy się bardziej z kim był, a nie jaki.Nie musi być idealny czy romantyczny jak w filmie.Może być w parku czy w samochodzie, ale z kim to jest ważne. Świece i kolacja są przereklamowane.... P.S:W trakcie to raczej cos wejdzie, a nie wyjdzie :)

Gość gość
A ja sie nastawilam że nie bedzie boleć. Mj mówi ze bedzie itp, a ja mu na to że chyba go p******* i nie ma takiej opcji i tak było :) Pozdrawiam!

Gość prawik 28 lat
Wy qrwy!

Gość gość
Gimbo-troll?Idz dziecko naucz się pisać...

Gość gość
"Boli to stulejarz , kobia franciu ma tyle dzur ze z twoim problem zada ziura si niepomozeusmiech.gif" A teraz po polsku proszę...