Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nassaassasasa

Podoba mi się ale się wstydzę.

Polecane posty

Gość nassaassasasa

Kilka lat temu byłam na pewnej imprezie gdzie zważyłam pewnego chłopaka, strasznie mi się spodobał, jego głos, wygląd i sposób zachowywania się. Chciałam podejść i się przedstawić ale on zupełnie mnie nie dostrzegał, nie zwrócił na mnie uwagi więc odpuściłam. Teraz po 3 latach okazało się że to najlepszy przyjaciel chlopaka mojej przyjaciółki i kiedy zobaczyłam go na zdjęciu te wszystkie emocje wróciły. Problem w tym że się wstydzę, że to żałosne, kiedy do niego napisze to przyjaciółka i jej chłopak od razu się dowiedzą. Szybko zorientują się że on mi się podoba i on na pewno też się od nich o tym od razu dowie. Wstydzę się też poprosić przyjaciółkę żeby nas zapoznała dlatego że już wcześniej często o niego się dopytywałam i wydaje mi się że czegoś się domyśla a sama nie zaproponowała że nas zapozna dlatego nie wiem co o tym myśleć. Od tego czasu jak zobaczyłam go na zdjęciu to cały czas o nim myślę, to wszystko jest żałosne... nie wiem czy sobie odpuścić i co zrobić? Co byście zrobili na moim miejscu ?

Gość gość
pamietam, to bylem ja:) mam teraz okazje zeby wszystko naprawic:)

Gość gość
Haha to niestety nie byłeś Ty :D Ale nice try :*