Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jacek 81

Nocne Życia Męki i doznania

Polecane posty

Nie pytam,bo pytałem o imie i zonka dostałem:)....spoko ide umyc raczki i schodze na amci:)

Wino rozleje sie na twoim ciele i trzeba bedzie zlizywac swiece to pozar i gasic bede musiał jak w pracy a szpilką to mi oko wydłubiesz z podniecenia:)

jajecznica? mam wedzony boczek:) ale musze wiedziec ile bagietek przyniesc, wlasnie sie dopiekaja:)

umiem nosic szpilki i nie mordowac!:) swiec nie chce, wino moge sobie odpuscic, ale to chyba nie ma byc szybki numerek?:)

ciesze sie, ze z sympatii,ale bedziesz musial przekazac ode mnie, ja tylko rogalika podrzuce i musze wracac, bo ci idioci nie umieja porzadnie porcjowac:)

Szybki numerek to jedynie o tej porze a noc jest długa i kazdą sekunde chce wykorzystać na tobie:).....spoko ja juz jej ładnie podam:)

Mi pora nie przeszkadz,ale fakt rano jest ostro tak obracać orgazmami:).....szykuj sie abys poł naga nie wyszła,bo mi przepadniesz z jakims tam siam:)....uwazaj na Siebie

Gość gość
a jak wynagrodzisz?

Po głaszcz kotka po futerku:a ja go nakarmie:)....Pewnie,ze fajnie,szybko,krótko,ale jak intensywnie.

wrocilem z pracy o 22.30 i lekko szykuje sie na...nie wazne....w przyszlym tygodniu moze jakas nocka? bo spie i ani zjaw ani snów zadnych

Gość gość
Czy tu ma wstęp tylko Zjawa? :-)