Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jacek 81

Nocne Życia Męki i doznania

Polecane posty

biore wszystko! ale przesylka blyskawiczna prosze, za dostawe zaplace wedlug zyczenia, z nadwyzka i napiwkiem

Jestes Swoją Panią,dlatego tu jesteś o tej porze i tez dlatego Moją Zjawą ,bo ja swòj Pan:)

nie mam szefa, a zarobki lepsze, tak powinno byc. Ale mezczyzna zawsze musi byc mezczyzna, i czegos oczekiwac

to zostan kurierem, bedzie wszystko w pakiecie:) dolacz jeszcze jakas butelke, to ja zrobie tatar na poczatek

Skarbie, kuchnia to wiekszosc mojego zycia, uwielbiam to! A w kuchni mam drzwi do ogrodu, zaraz za progiem jest taka sliczna laweczka, mozna ja wziasc za dzienne lozko...

Bede twoją narzutą na ławce:)....kuchnia też lubie zwłaszcza te ruszające sie pośladki w czasie pracy:)tak szczerze sam lubie gotować,wiec bysmy sie po kłócili bo gxie kucharek 6.....tam seks na rozejm

mialam weza, kiedy mieszkalam w Holandii, to byl Tijvaneese Rattenslang, 1.5 m, zolto- czarny. Pani Bait. Musialam oddac

nie chodzi o to, ze lubie byc podwladna, nie lubie mezczyzn, ktorzy daja soba pomiatac, lubie stanowczosc, meskosc po prostu:)

nie, duzy pies, ktory chodzi obok Ciebie i jest Ci posluszny...A tamto, to pies ogrodnika:) Powiedz jaki pies, ciekawa jestem

Ja sie miotam w swerach Miłosnych:)....złe zamiary? to zależy czego oczekujesz

ja nie moge oczekiwac, ani wymagac, bo co moge dac wzamian?, uwazam, ze z dawaniem powinno byc porowno