Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowickid75

Jak dostać wizę do USA?

Polecane posty

Piszę, bo może ktoś się orientuje jak ogarnąć temat wizy do USA? Piszcie jeśli ktoś mógłby coś poradzić/poratować, bo kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać, a niestety ale w tym kraju już mi się odechciewa... :(

Gość gość
a co jesteś z PO-PSL czy z SLD ?! :D 🖐️ :classic_cool:

Gość gość
Poproś o obywatelstwo Socjalistycznej Republiki Wietnamu. x Oni wtłukli _merykańcom, a dzisiaj mają do nich ruch bezwizowy :D :D :D. x Tylko g_wno warte lizod_pce, jeżdżą do _meryki na wizy.

Gość gość1122
Wcale Ci się nie dziwię, najlepiej skontaktuj się z firmą, która się tym zajmuje. Ja polecam firmę ATABE LTD, znajdziesz ich na stronie wizyatabe.pl. Słyszałem, że przeprowadzają ludzi przez cały proces pozyskiwania wiz, pomagają kompletować dokumenty itd. Spróbuj, pozdro

Gość gość
ja jestem w usa wiem ze trudno dostac wize ale po prostu spytaj sie w ambasadzie nie wiem jak teraz jest to sie zmienia 333 www.youtube.com/watch?v=Nrj0DpwIPD4

Gość LuizazLA
Po co spamujecie, chłopak chce wyjechać - jego sprawa. A o tej firmie ATABE LTD też słyszałam i to dobrze opinie. Może faktycznie skontaktuj się z kimś od nich.

Gość gość
Idź do Ambasady ale i tak pewnie nie dostaniesz, o wizy dziś trudno ;/

Gość paula060792
Hej, widzę że atabe ltd się pnie. Kiedyś korzystałam z ich pomocy i dostałam wizę! Jestem przykładem, że się da. Powodzenia

O, dzięki :) no to pewnie udam się do Ambasady, a ta firma na jakiej zasadzie działa? Drogo liczą?

Gość gość1122
Wejdź na stronę wizyatabe.pl i się umów, nie wiem jak liczą teraz, zapytać nic nie szkodzi !

Gość gość
Wyjeżdżałem w sprawach biznesowych (inwestycyjnych) do Arabii Saudyjskiej. Samodzielnie nawet nie podchodziłem do wypełniania wniosków, bo to sprawa zbyt poważna, aby zdawać się na przypadek i widzimisię konsulatu. Przejrzałem ponad dziesięciu pośredników wizowych i w końcu zdecydowałem się na wizy.planujemywakacje.pl. Bardzo szczegółowo podchodzą do „papierkowej roboty”, otrzymałem solidne warunki ubezpieczenia wyjazdu i możliwość dopełnienia większości spraw przez kuriera. Przekonał mnie do nich stały kontakt z konsultantem. Telefon odbierają od ręki, wyjaśniają szczegółowe kwestie do dopełnienia na granicy i przed wyjazdem. Właściwie niczym nie ryzykujesz, a za takie pieniądze jednak warto zyskać spokój.