Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Czesc Wam :) otoz dzisiaj powinnam dostać okres ale nie dostałam jeszcze.. tylko przy podcieraniu jest widoczna krew.. zalozylam wkladke i nic.. czysta. czy ktoś tak miał ?

Gość gość
Tak zaczyna ci się okres.

Gość gość
no na razie od samego rana nie rozkrecil mi się :) dalej czysta wkladka.. a czy ktoś tak miał, ze krew widoczna była tylko na papierze, przy podcieraniu, i okazało się ze była w ciąży? bo ja ogolnie staram się o dziecko i jest to dla mnie jakas tam nadzieja :)

Gość gość
no i brzuch mnie nawet tez nie boli.. a zawsze już nawet na początku jak mi się okres rozpoczynal to już mnie tak strasznie bolał..

Gość gość
Krew ma być objawem ciąży?

Gość gość
Często tak miałam nie będąc w ciąży. Za to będąc w ciąży miałam tylko lekko podbarwiony na różowo śluz, ale to zdecydowanie nie była krew.

Gość gość
czytałam ze może pojawić się plamienie w terminie spodziewanej miesiączki.. Miesiaczka to obfite krwawienie wraz ze skrzepami. Ja mam widoczna krew tylko przy podcieraniu.

Gość gość
Sorry autorko, ale nie łatwiej zrobić test ciążowy? Nikt Ci nie powie czy jesteś w ciąży, żadna z nas Cię nie zbada, to czego oczekujesz? Zgadywanek wraz z tobą, czy jesteś w ciąży czy nie? Będziesz liczyć ile napisało, że są szanse a ile, że nie ma szans i porównywać wyniki? Jak starałam się o dziecko to na dzień spodziewanej miesiączki miałam przygotowany test i z porannego moczu sprawdzałam co i jak. A nie pytałam jak głupia na forum czy te plamy na papierze toaletowym wzięły się z początku miesiączki czy z innego powodu:/ Żenada. I dziecinada.

Gość gość
dziekuje za tak mile odpowiedzi :) macie racje, nie ma sensu pisać na tym forum. Pozdrawiam.

Gość gość
Ile masz lat? Zadajesz pytania jak malolata, ktora pierwsze krwawienie dostala, na dodatek mamusia zapomniala Cie wyedukowac w tej kwestii.

Gość gość
nie nakrecaj się bo mozesz sie rozczarowac,idź kup test i twoje wątpliwosci sie rozwieją

Gość gość
może byc wiele powodów, moze byc otarcie podczas seksu, skaleczenie, nadżerka -jak niedostajesz okresu normalnego to idziesz do lekarza i tyle-chyba każda dorosła to wiem ,,dziekuje za tak mile odpowiedzi usmiech.gif macie racje, nie ma sensu pisać na tym forum. Pozdrawiam. " a autorka woli strzelac fochy bo nikt jej nie napisał ze jets w ciazy