Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zemsta na byłym przyjacielu

Polecane posty

Gość gość

Pokłóciłem się z moim przyjacielem i nie odzywam się do niego już długo. Zmieniłem numer i nie ma ze mną kontaktu. Potraktował mnie tak jak nigdy w życiu nie powinien i nie robił. Nie próbuję nawet do niego się odezwać bo boję się rozczarowania na nowo. Planowałem zemstę na nim powiedzieć anonimowo na gg jego dziewczynie, że ją zdradzał, miał sprawy w sądzie. Ale chyba jednak i tak nie dałoby mi to satysfakcji. Irytują mnie jego wesołe posty i fotki na facebooku jaki to on jest the best. Pomyślałem, że też założę konto tam porobię fajne fotki pozapraszam wszystkich moich znajomych do grona znajomych( w tych znajomych to także jego znajomi więc i tak po nich zobaczy, że jestem ich znajomych) jego brata i jego dziewczynę a jego bym olał nie zaprosił. Niech zobaczy jak dobrze sobie radzę bez niego po tym czasie co się nie odzywałem. Nauczyłem się wiele fajnych rzeczy co mogłoby wywołać furorę na fb dla moich znajomych jakbym zaprezentował. A jego niech na maxxa zżera jak będą mnie lajkować i sam aż pewnie zacznie do mnie pisać siema , co tam itp. Myślicie, że takie rozwiązanie jest najlepsze?

Gość gość
Mysle ze to gownisrskie i odpusc nic nie rob. Chcesz zalozyc konto, zaloz ale dla siebie a nie po to by mu udowadniac ze dobrze ci bez niego.

Gość gość
Zachowanie pomizej poziomu. Pukasz od dna. Gowniarskie zagrywki z zawisci ze jemu jest dobrze i ma cie gdzies. I dobrze. Wracaj do lekcji.