Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieatrakcyjni ludzie,co czujecie?

Polecane posty

Gość gość
Brednie piszesz. Ja mam właśnie oszpecenie twarzy. Konkretnie oczu i całej twarzy. Wyzarlo mi barwnik z gałek i białka są szare a kolor przeswitujaco zielono czarny.. jakas masakra.. dal bym się pokroić za blizny na ciele w zamian za dawny wygląd.

Gość gość
Ja brednie? przecież właśnie napisałam, że wiem że inni mają gorzej, chodziło mi właśnie o takie przypadki jak Ty. Nie dziwię się że dałbyś się pokroić za blizny na ciele - w końcu jesteś facetem, ale gdybyś był kobietą, to wiesz co byś myślał? "Zabiłabym sie gdybym miała to co ona!" i "dobrze że ona a nie ja"

Gość gość
albo "p********e, ani się rozebrać [plaża, basen, już nie wspominając o lecie.] ani nic, i tak już do końca życia, zubierana kiedy żar z nieba się leje". Więc widzisz jakby przyszło co do czego to nie wiem czy któraś chciałaby się ze mną zamienić. Ale to zrozumiałe że widzisz tylko swoje nieszczęście. I przyznaję Ci rację, masz gorzej niż ja.

Gość gość
Jak dla mnie wygląd zewnętrzny człowieka nie ma znaczenia. Ważne co ma w swoim wnętrzu i co sobą reprezentuje. Ciało się zmienia z dnia na dzień a wnętrze jak jest piękne, pięknie z dnia na dzień . Także ci nieatrakcyjni jak o Was mówią nigdy nie traćcie poczucia swojej wartości. Ciało ludzkie, jakkolwiek jest najdoskonalszym wytworem przyrody, jest jednak dla ducha ludzkiego bardzo nędznym mieszkaniem.

Gość gość
Ja uważam że nie ma ludzi nieatrakcyjnych. Są tylko tacy którzy nie mają kasy żeby zadbać o siebie TAKA PRAWDA :)

Gość gość
Sa rzeczy których nie naprawisz za pieniądze, może za 50 lub 100 lat, ale nie dziś i własnie boje sie również tego typu komentarzy ze to przez moje zaniedbanie, a że gdybym tylko chciała to bym mogła to zmienić (albo jeszcze gorzej się pogrążyć, bo kij ma 2 końce, nikt ci gwarancji nie da). Nie mieszkam w Hollywood, nie jestem 8 cudem świata tylko zwykłym człowiekiem, może dla Kim Kardashian skasowanie np. rozstępów to pestka ale pozostałe kobiety zostają z tym na całe życie, tak samo z bliznami. Nie leczyłaś blizn więc się nie wypowiadaj, na początku obiecują złote góry, a potem się dowiadujesz że i tak zawsze będzie widać oraz że na początku ciężko było określić itd. Nie ma takich cudów. Blizna bliźnie nie równo, wiadomo że najłatwiej leczyć "zdrowych".

Gość gość
Podam jeszcze inne przykłady odnośnie tego zaniedbania. Są ludzie z trądzikiem, są kobiety z nadmiernym owłosieniem. Czy niektórym wydaje się że ktoś ma dziury po trądziku bo tego chciał, tzn ma je na własne życzenie? bo nie dbał o to? Kobiety z hirsutyzmem powinny o siebie zadbać i wydawać krocie , chodzić na 20 serii laserów mnożąc kwotę przez całe ciało, bo ma włosy nie tylko na nogach i c***e, są też mocniejsze więc 8 zabiegów nie wystarczy tylko pewnie z 15. Jednej osobie, zdrowej ładnej tylko zaniedbanej wystarczy wizyta u fryzjera i kosmetyczki, inny choćby wypruwał sobie żyły i tak będzie uznany za lenia i i osobę zaniedbaną i choćby stanął na głowie to i tak będzie za mało aby dorównać do przeciętności i tak zostaje w tyle pomimo tego że dba o siebie bardziej niż osoby które nie miały tego pecha.

Gość gość
Odpowiadając na pierwszego posta, czuję mieszaninę złości i smutku. Złość, kiedy ciągle słyszę opowiadania znajomych o swoich dziewczynach, a smutek w domu w samotności, dlaczego ja nie potrafię ułożyć sobie życia. W towarzystwie jestem lubiany, ale w relacjach damsko-męskich porażka, czyli po prostu nieatrakcyjny

Gość gość
A nie lepiej zaakceptować siebie takiego jakim się jest i olać to co inni o tobie mówią. Po co starać się coś poprawiać a później narzekać ,że się nie udało. Czy swoją atrakcyjnością myślisz, że będziesz szczęśliwszy, bzdura, to tylko iluzja w którą wierzy twój mózg a ty idziesz za nim jak ciele na rzeż.

Gość gość
AZ tak mocno ? Czyli co? Gościu wyzej

Gość gość
Gość z 11.34 Mam tak samo Mam 46 lat jestem lubiana w towarzystwie i w pracy( tak myślę hehe) I nie umie sobie ulozyc życia .I co dalej , siedzeń na tarasie gdzie powinnam by c z kimś kogo kocham i ktoś mnie pokocha;(

Gość gość
up

Gość gość
A mi jest ciężko życ ze świadomością że sam sobie to zrobiłem. Poszedłem na operacje i po narkozie spotksla mnie atrakcja w postaci choroby dotykajacej 100 : 1 000 000. I tak o to zniszczylem sobie twarz, sflaczaly miesnie, zostala sama skora u zmarszczki, wory pod oczami, opadajaca zuchwa a mam 22 lata i oczy mi wyblakly i jak szukalem pomocy kiedy jeszcze nie bylo tak zle to mi kazali isc do psychiatry. A teraz to jest taka tragedia ze wstyd mi wyjsc z domu, patrzec na ludzi. Dawniej bylem 9 teraz jestem 1. Mialem kochajaca kobiete i powodzenie a teraz zostalem sam jak palec oszpecony i schorowany.

Gość gość
Tak cie kochała że zostawiła?

Gość gość
gość wczoraj Co Ci się stało, jak nazywa się ta choroba? skoro podajesz że jesteś przypadkiem 1 na milion to chyba ma to jakąś nazwę. Pytam bo cięzko mi to sobie wyobrazić, chciałabym coś poczytać na ten temat, i poszukać zdjęć

Gość gość
szukam w internecie tematu powikłania po narkozie i nic nie piszą o takim przypadku jak Twój.

Gość gość
też mnie to ciekawi, co mogło się stać podczas narkozy, czy chodzi o porażenie mięśni twarzy? to jakiś zespół schorzeń?