Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcą mnie wyrzucić :(

Polecane posty

Gość gość

Czuję się bezsilna. Ludzie z pracy, moje koleżanki przypisywały mi winę za wszystkie wypadki, zepsucia, zamieszania, oczywiście robiły to pomiędzy sobą, nie miałam jak się wybronić, bo oskarżenia nie dochodziły do mnie. Między sobą ustalały kto zawinił, a to wszystko dochodziło potem do kierowniczki. Jestem zagrożona wyleceniem z pracy, jestem załamana, bo z takimi dwulicowymi ludźmi to chyba jeszcze w życiu się nie spotkałam. W chwili kiedy potrzebne są mi pieniądze, stracę pracę. Za miesiąc ważny egzamin a ja ostatni tydzień siedze i myślę tylko o tej pracy i dowiaduję się codziennie nowych faktów :(

Gość gość
Taka niesprawiedliwość :( Osoby przypisują komuś swoje własne winy :( Oczerniają go :(

Gość gość
Nie Ty pierwsza, nie ostatnia, a w jakiej branży pracujesz?

Gość gość
jestem asystentką stomatologiczną

Gość gośćia
To wszystko wyjaśnia, w tym środowisku jest pełna rywalizacja i książkowy wyścig szczurów. Wiem, bo ja też pracowałam jako asystentka. Takiego chorego podejścia do koleżanki z pracy nigdzie indziej nie uświadczyłam. Wielu lekarzy przemądrzałych i zepsutych, nie doceniających twojego wkładu w funkcjonowanie gabinetu, patrzących na ciebie z góry, jak na zwykłą sprzątaczkę. Inne asystentki intrygantki, zazdrośnice, podkładające cały czas nowe miny. Nigdy więcej!

Gość gość
Masz rację, zastanawiam się teraz nad swoim życiem i czy dalej chciałabym pracować jako asystentka stom. Ciężka praca, która często zotaje niedoceniona.