Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paciaciakowa

gruba mimo woli

Polecane posty

Gość paciaciakowa

Mam 25 lat 175 cm wzrostu i 97kg wagi! Tak wiem to duzo ale od kiedy pamietam zawsze bylam wieksza od rowiesnikow bylam juz na tylu dietach ze nie sposob zliczyc lykalam mnostwo tabletek odchudzajacych tylko co z tego ze po miesiacu doslownej glodowki moja waga stala w miejscu.jeste raczej *****iwa mam roczna corke w ciazy przytylam tylko 4 kg co po porodzie zaraz zniklo.bylam nawet u lekarza wyslal mnie na badania czy nie mam chorej tarczycy wszystko bylo ok a mi lekarz powiedzial ze widocznie mam grube kosci i nie mam co liczyc na ekstra wyniki moich diet.kasa poszla w bloto:-( a ja wciaz jeste jaka bylam.jest tu ktos kto ma podobny problem??

Gość Kożelanka
Diety cud i tabletki Ci nie pomogą. Masz pewnie rozregulowany metabolizm. Jedz zdrowo i regularnie co 3 godziny. Pij dużo wody. Do tego jakaś aktywność fizyczna tak z 3-4 razy w tygodniu po godzinie i na pewno coś ruszy.

Gość gość
Jestem twojego wzrostu i też zawsze byłam duża ale od ponad miesiąca jestem na diecie i już schudłam 7,5kg! Jem głównie pieczone ryby, warzywa, jajka, twaróg i kefiry. Do tego ćwiczę. Nie ma bata coś robisz nie tak.

Gość paciaciakowa
Jem mnostwo warzyw i owocow jeste wegetarianka slodyczy praktycznie wogole bo nie lubie nie mam taz siedzacego trybu zycia mam wrazenie ze jeste jakims odmiencem:-(

Gość gość
Nie jesteś odmiencem. Owoce to sam cukier! Błąd ze nie jesz mięsa, w mięsie jest dużo białka. Bez białka nie schudniesz

Gość gość
Bez urazy autorko ale to Tobie się wydaje ,że nic nie jesz i pochłaniasz cząsteczki tłuszczu z tlenu .Skoro masz dobre wyniki badań to nie masz możliwości zwalać na chorobę. Samo dojadanie np.resztek po dziecku to bomba kaloryczna . proponuję Ci byś przez dwa ,trzy dni uczciwie zapisywała wszystko co jesz i pijesz ( nawet jednego paluszka ) i godzinę ( ale tak na prawdę wszystko ) zdziwisz się ile Ci wyjdzie w podsumowaniu . Jesteś jeszcze bardzo młoda i odchudzanie powinno Ci pójść z łatwością . Pamiętaj ,że do 30 schudniesz ot tak ...a po 40 gdzie zwalnia metabolizm jest bardzo trudno ...ale można jestem tego żywym dowodem ;)

Gość gość
jasne, zaproponuj jej kolejną tabletkę..

Gość Ulka Kólka
Kolejna tabletka nic nie pomoże .. może ten artykuł rozjaśni w głowie: http://www.polskatimes.pl/artykul/3693990,jak-szybko-schudnac-i-miec-plaski-brzuch,id,t.html fajnie opisuje jak szybko schudnąć, ale w zdrowy sposób.