Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Body pod tshirt dla niemowlaka?

Polecane posty

Gość gość

Czy w letnie dni(25+ stopni)mam zakladac dziecku body pot koszulke? moja sasiadka(matka 2 dzieci )twierdzi ze zawsze trzeba.Obecnie moje malenstwo ma 2m.

Gość gość
Nigdy tak nie robiłam. Zalozylabym body zamiast bluzki tak małemu dziecku. Albo z krótkim albo z długim rękawem w zależności od odczuwalnej temperatury.

Gość gość
Ja też mam 2 dzieci i tez nigdy tak nie robiłam. Body zamiast koszulki jak najbardziej.

Gość gość
Niech sasiadka jeszcze zalozy leginsy pod spodnie, na wierzch czapke i chuatke pod spod,a potem niech dziecko zaleje betonem- wtedy bedzie mu cieplo!! Pediatra kazala mi zakladac body lub kaftanik pod pajacyk kiedy corka byla noworodkiem (i tak tego nie stosowalam. Body+pajacyk+rozek?!?!?!). Potem mowila juz,ze za duzo wartsw i ,zeby ubierac normalnie. Tak jak siebie.

Gość gość
Moje dziecko jako jedyne dziś było w samym body na krótki rękaw , dzieci płakały marudne a poubierane w spodnie , grube skarpety , buty zakryte , a dziś 28, 29 st . Nie zakładaj temu dziecku nic pod spód , albo body z krotkim albo z długim .

Gość gość
Ja znam dziewczynkę która do tej pory ma w największe upały podkoszulkę i na to dopiero krótki rękaw a ma prawie 7 lat :/

Gość gość
Albo body albo koszulka,po co jedno i drugie, przecież tylko się spoci i wtedy to dopiero będzie źle.