Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która z Was miała w 6. miesiącu wielki brzuch???

Polecane posty

Gość gość

Ja właśnie zaczęłam 6. miesiąc a brzuch mi wywaliło wielki jak w 8. Kazdy kto usłyszy, że rodze dopiero za 4 miesiace, to wytrzeszcza oczy, ze to jeszcze tyle, a ja juz taki brzuch mam. Pocieszcie mnie, ze Wy tez tak macie. Bardzo prosze o powstrzymanie sie od konentarzy typu "a ja jestem w 9. i mam malutki brzusio", albo "a ja w 7. i wcale nie widac, ze jestem w ciąży".

to zalezy co masz na mysli piszac wielki brzuch ;) ile masz cm w najszerszym miejscu w brzuchu?

Gość gość
Chodzi o to, ze wyglada jak w 8. miesiacu!! 103 cm !!!!

oj tam, wszystkie tak mowia, ze maja jak w 8, czy 9 - ja tam nie wiem jak wyglada typowy brzuch w 8 miesiacu, bo kazda z ciezarych ma inny brzuszek. Ty coprawda, masz dosyc spory.. ja jestem w 24 tygodniu i mam 92cm w najszerszym miejscu w brzuchu. 103 cm to rzeczywiscie sporo. o o Widzisz, kazda z nas inaczej ta ciaze przechodzi, jednym szybko brzuch wybija drugim nie, jedne duzo tyja drugie nie. Jezeli z dzieciatkiem wszystko ok, to sie tak tym nie przejmuj.

Gość gość
W pierwszej ciąży miałam mega duży brzuch w 6 mscu a w drugiej ciąży malusi aż do 8, kiedy to wyskoczył bebzol. Każda ciąża inna i nieprzewidywalna.

Gość gość
ja miałam i miałam za duzo wód młodowych-lekarz powinien zbadac ich poziom na wizycie, u mnie sam się zredykował, ale był na garnicy wielowodzia

Gość gość
wód płodowych oczywiście*

Gość gość
Cieszył się;) ja długo nie mialam brzucha z niecierpliwoscia czekalam aż urosnie;) chciałam wyglądać jak ciężarna;)

Gość gość
Tez miałam mega brzuch

Gość gość
ja jestem w 22 tc. I mam w brzuciahu 80 cm.. (przedciaza bylo to 63-65 cm). Juz sie martwie ze wygladam jak "balon"

Gość gość
No to sie ciesz, ze masz maly. Ja 23. tydzien i 103 cm jak mi jeszcze przez 4 mieiace urosnie, to ja nie wiem jak nede wygladala. 1,5 tugodnia temu mialam usg polowkowe i mam napisane ilosc wod plodowych w normie.

Gość gość
Mi troche odbilo - mam ogromna niedokrwistosc.. a mimo to licze kazda kalorie...:/