Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

eurowizja 2015

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy tak od lat krytykują eurowizję, że niski poziom itd. W tym roku mi sie podobała, choć polska wystartowała ze słabą piosenką. Bardzo mi sie podobały występy z Grecji, Rosji, Hiszpani. Myślałem, że wygra izrael choć mi osobiście tak średnio podeszła piosenka. Szwecja fajny występ ale czy na wygraną?Albania fajna piosenka, barwa głosu ale wokalistka chyba miała chore gardło.A wy jak ocenicie tegoroczną eurowizję?

Gość Lerinka
Dla mnie fenomen tego roku to Włoska piosenka. Piękna kompozycja i duży talent wykonawców. Poza tym podobała mi się piosenka Estonii, świetny duet, piękne glosy i fajna skromna oprawa. Azerbejdżan tez nieźle, ale ten balet przesadzony. Armenia - piekna piosenka ale wykonanie na scenie nie oddało klimatu teledysku. Norwegia - świetna kompozycja i niesamowite wykonanie sceniczne. Australia - skoczna rytmiczna piosenka ale bez szału. Czarnagóra - melodyjna, spokojna, ma cos co przyciąga, nastraja itp. Słowenia - piosenka srednia ale piękny głos tej pani. Moldawia - nie dostala się do finału ale była lepsza od kilku finałowych.