Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cwiczę i nie chudnę

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, ja cwicze regularnie od 2 miesiecy z Chodakowska, melb, i Jilian Michaels i powiem Wam, ze nic nie schudlam, a nawet odnosze wrazenie ze przytylam. Mam nonstop wzdety brzuch i straszne gazy. To chyba nie jest normalne. Dodam ze nie stosuje zadnej diety. Co robie zle? Nie krzyczec na mnie ze zlozylam temat tutaj, pisalam na fitnessie ale nikt nie odpowiedzial.

Gość gość
od kiedy skaczesz na koniku?

Gość gość
Ćwicze regularnie od 2 miesiecy

Gość gość
Może za dużo kalorii przyjmujesz. Te kalorie, które stracisz podczas ćwiczeń później wyrównujesz np większym posiłkiem, albo słodycze. Aby chudnąć potrzebny jest ujemny bilans kalorii. A masa mięśniowa zawsze waży więcej, niż łuszcz. Porównuj centymetry-to jest bardziej obiektywne i może zmień nieco nawyki żywieniowe.

Gość prawictwo pospolite 137
chudnie sie nie od ćwiczen tylko od diety .. Cwiczenia to tylko dodatek .. udowodniono, ze po intensywnym wysilku fizycznym czlowiek staje sie glodny i uzupełnia braki kalorii.. Czyli gdy nie cwiczysz jesz mniej

Gość gość
martyna 33 omówisz się ze mną na randkę?

Gość gość
Zamiast się ważyć zacznij się mierzyć. Nie wierze, że nic się nie zmieniło po 2 miesiącach ćwiczeń

Gość gość
bo kochana efekty daje 70% dieta 30% cwiczenia mozesz ćwiczyć codziennie ale jesli nie ograniczysz kalorii właśnie nie schudniesz

Gość gość
efekty daje 85% dieta , 15 % cwiczenia