Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu kazda kobieta tak marzy o posiadaniu dzieci?

Polecane posty

Gość gość
ja marzyłam zawsze o tym,że będę miała co najmniej 2-3kę dzieci,z facetem,którego pokocham pokochałam,ale związek nie przetrwał,a o posiadaniu dzieci to nawet rozmów nie było... a teraz to już jest późno na takie plany,RACZEJJJ:( on się do mnie po latach odezwał,ale jemu w głowie,"głupoty" a nie bycie ze sobą,i budowanie podwalin 'związku"

Gość gość
Do autorki wpisu z 23:47. Nie wiem w jakim jesteś wieku ale skoro nie napisałaś jednoznacznie, że za późno na dzieci to chyba tak nie jest. Nie warto zaprzątać sobie też głowy kimś z kim nie wyszło. Znów możesz stracić kupę czasu a wówczas będzie na pewno za późno. Nie wiem czy jesteś w związku czy byłaś po tym rozstaniu w jakimś związku ale nie można trzymać kogoś w sercu tyle lat. Jakiś czas na pewno nie jest łatwo się uwolnić ale lata powinny zmienić sprawę. Choć każdy jest inaczej wrażliwy i indywidualny więc mogę tylko radzić. Głowa do góry warto walczyć o swoje marzenia. Pozdrawiam L

Gość gość
Do autorki wpisu z 23:47. Nie wiem w jakim jesteś wieku ale skoro nie napisałaś jednoznacznie, że za późno na dzieci to chyba tak nie jest. Nie warto zaprzątać sobie też głowy kimś z kim nie wyszło. Znów możesz stracić kupę czasu a wówczas będzie na pewno za późno. Nie wiem czy jesteś w związku czy byłaś po tym rozstaniu w jakimś związku ale nie można trzymać kogoś w sercu tyle lat. Jakiś czas na pewno nie jest łatwo się uwolnić ale lata powinny zmienić sprawę. Choć każdy jest inaczej wrażliwy i indywidualny więc mogę tylko radzić. Głowa do góry warto walczyć o swoje marzenia. Pozdrawiam L